625 korun za letenku do Švédska!

06. 11. 2014     Rádi cestujeme

Levná letenka čeká na ty z vás, kdo se chystáte vydat do Stockholmu. Švédské hlavní město na břehu Baltského moře přímo vzývá na 5 denní pobyt. A co třeba hned s odletem 19. listopadu. Letenku jen za 656 korun nabízí společnost Wizzair. Odlétá se ve středu 19.11. z letiště v polských Katovicích. Návrat je za tuto cenu naplánován na neděli 23. listopadu. V ceně je palubní zavazadlo.

Štítky:
Letenky do Stockholmu, Letenky do Švédska, Wizz Air

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Londýn za 998 korun z Brna!

    (21.12.2014, Rádi cestujeme) Nízkonákladová společnost Ryanair jistě potěší všechny cestovatele, kteří by se chtěli tuto zimu podívat do Londýna. S odletem z Brna nabízí totiž cenu jedné letenky pod pět set korun, zpáteční letenka tak stojí pouhých 998 korun! Dostupné jsou letenky zejména ke konci ledna.

  • Letenky v akci: Mallorka za necelych 1 500 korun

    (06.03.2014, Rádi cestujeme) Za poměrně nízkou cenu je možné nyní nakoupit letenky na Mallorku. V dubnu jsou letenky z Karlsruhe na Mallorku jen za zhruba 1 450 korun. V dnešním výběru akčních letenek najdete také letenky do Mexika za necelých 12 tisíc a letenky z Prahy do Indie za necelých 10 tisíc. Cenově zajímavá letenka je z Bratislavy na Sicílii. Ryanair na této trase nabízí letenky za necelých 1 700 korun.

  • Akční letenka Paříž Montreal pod 9 tisíc korun!

    (13.07.2014, Rádi cestujeme)   Pokud chytře nakombinujete akční letenky, můžete se do kanadského města Montreal dostat z Česka klidně za cenu okolo 10 tisíc korun. Akční letenku z pařížského letiště Charlese de Gaulla do Montralu koupíte již na září. Datum odletu je volitelné, návrat přímo do Prahy je možný 30. září. Například pokud by vás zajímal měsíční pobyt v Kanadě, můžete odletět 3. září z Paříže a vrátit se 30. září na letiště v Praze a to bez přestupů a za senzační cenu 8 914 korun.

  • Letenky k moři: Ibiza za 1 242 korun

    (11.04.2014, Rádi cestujeme) Opět se blíží léto a tak jsme se zaměřili na letenky směřující k nějaké zajímavé letní destinaci. Nalezli jsme letenky na Ibizu za cenu cca. 1 200 korun. Jde o zpáteční letenku vč. tax. V ceně je příruční zavazadlo.    


Sponzorované odkazy


Letenky do Švédska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.