Čína – zpáteční letenky do Pekingu za 5.487 Kč !!!

06. 01. 2015     Akční letenky.cz

OPRAVDU levné zpáteční letenky do Pekingu aktuálně nabízí druhá největší ruská letecká společnost Transaero Airlines. Zpáteční let Paříž – Peking zakoupíte v níže uvedených termínech za krásných 5.487 Kč (běžná cena zhruba trojnásobná). Počítejte s delším přestupem na moskevském letišti. V ceně letenky je zahrnuto nadstandardní 25 kg odbavené zavazadlo.

Štítky:
Letenky do Číny, Letenky do Pekingu, Transaero Airlines

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Levné letenky do Pekingu - zpáteční letenka z Prahy jen za 10 490 Kč

    (06.10.2015, Rádi cestujeme) Velmi výhodné letenky do Pekingu s mezipřistáním v Kyjevu nabízí letecký dopravce Ukrainian International Airlines. Zpáteční letenka z Prahy do Pekingu vás přijde se všemi poplatky na 10 490 Kč.

  • Akční letenky do Pekingu za 10 290 Kč

    (27.03.2015, Rádi cestujeme) Akční letenky do Pekingu můžete už nyní objednat na webu Pelikána. Za zpáteční letenku z Prahy do Pekingu zaplatíte 10 290 Kč. Jsou k dispozici letenky od dubna do června a pak ještě pár kousků na říjen 2015.

  • Nová linka z Prahy do Pekingu nabízí nízké ceny a kratší dobu letu

    (26.08.2015, Rádi cestujeme) Už je to asi měsíc, co začaly čínské aerolinky Hainan Airlines prodávat letenky na svou novou přímou linku Praha - Peking a během měsíce si cestu objednaly desítky lidí. Letenky do čínské metropole lze objednat již od 12 000 Kč, což je velmi příjemná cena, navíc je přímý spoj podstatně rychlejší. S Hainan Airlines budete v Pekingu již za 10 hodin. Alternativní možností zůstává cesta s Air France s přestupem v Paříži, takto zvolená cesta trvá už kolem 13 hodin.

  • Čína – zpáteční letenky z Prahy do Pekingu za 11.841 Kč

    (14.10.2014, Akční letenky.cz) Díky sezónnímu výprodeji polských aerolinek LOT aktuálně zakoupíte zpáteční letenky na trase Praha (PRG) – Peking (PEK), s jediným krátkým přestupem ve Varšavě, v několika termínech v průběhu letošního listopadu za krásnou cenu 11.841Kč. Vybírat z dalších termínů a letenky přímo rezervovat můžete prostřednictvím portálu aletenky.cz.


Sponzorované odkazy


Letenky do Číny

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.