Na dovolenou do Turecka - Istanbul za 3 190 Kč!

25. 01. 2015     Rádi cestujeme

Turkish Airlines přináší akční letenky do Istanbulu, Bodrumu, Dalamanu a Antalye.  Do Istanbulu a zpět můžete letět již za 3 190 Kč! Do Istanbulu můžete letět z Vídně i z Prahy. Do ostatních destinací létají lety z Prahy s mezipřistáním v Istanbulu. Do Istanbulu můžete letět z Vídně již za 3 190Kč! Z Prahy Turkish Airlines také vypravují přímé lety do Istanbulu. Za zpáteční letenku přitom zaplatíte 4 990 Kč.

Štítky:
Letenky do Istanbulu, Letenky do Turecka, Turkish Airlines

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Istanbulu? Vybírejte pohodlně online!
  • Z Prahy do Los Angeles od 14.015,- Kč

    (09.05.2014, Letenky levně) Nejezdíte na dovolenou v létě, ale až na podzim, protože si chcete prodloužit teplé počasí? Můžete zkusit návštěvu Los Angeles, ze kterého se pak dá letět třeba na Havaj. V současné době lze pořídit letenky do této části Spojených států za rozumnou cenu.

  • Z Prahy do Bangkoku od 13.773,- Kč

    (28.01.2014, Letenky levně) Pokud ještě chcete stihnout dovolenou v teple, můžete zkusit akční ceny s Aeroflotem do Bangkoku. Z Bangkoku se také snadno dostanete místními nízkonákladovými aerolinkami do dalších destinací v jihovýchodní Asii. Letenku z Prahy do Bangkoku lze zakoupit  již od 13.773,- Kč.

  • Last minute letenky do Chicaga od 10.952,- Kč

    (04.02.2014, Letenky levně) Pokud jste časově flexibilní a můžete si rychle vzít dovolenou, máme pro vás last minute letenky do Chicaga. Můžete si zabruslit v Millenium parku a nebo prozkoumat světoznámé kluby, muzea a galerie. Letenku z Lipska do Chicaga lze zakoupit již od 10.952,- Kč.

  • Z Prahy na Krétu od 2 781,- Kč

    (04.12.2014, Letenky levně) Už dnes můžete začít plánovat levnou dovolenou na příští rok. Právě teď je nejlepší čas na nákup letenek do plážových destinací v prázdninové sezóně. Letenku Prahy do Heraklionu na Krétě lze nyní koupit již od 2.781,- Kč. (Příklad rezervace s odletem 8. 9. 2015 a návratem 15. 9. 2015 v našem vyhledávači).


Sponzorované odkazy


Letenky do Turecka

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.