Do dalších 8 nových destinací v letní sezóně s ČSA

17. 02. 2015     Rádi cestujeme

ČSA oznámily otevření dalších 8 nových linek od letní sezóny 2015. Nově bude Praha spojena s německým Stuttgartem (viz. náš předešlý článek). Dále přibude spojení se švýcarskou Ženevou, polskými městy Poznaň a Gdaňsk. Také zaletíte přímo z Prahy do italských Benátek, či norského Kristiansandemu. Do Švédska byly otevřeny 2 nové linky. Praha bude propojena s městy Linköping a Växjö.

Štítky:
ČSA

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Do sedmi nových destinací s ČSA již v letní sezóně 2015

    (20.11.2014, Rádi cestujeme) ČSA bude koncem jara a začátkem léta 2015 zavádět nové pravidelné linky do 7 destinací v Evropě. Přibydou letenky do západní, severní a jižní Evropy a také do Ruska. Nové letenky budou v prodeji již ode dneška. A kam se teď nově podíváte? Poletíte do Švédska, Dánska, Ruska, Španělska, Itálie a Irska.

  • V létě se s ČSA podíváte do 5 nových destinací

    (05.02.2015, Rádi cestujeme) České aerolinie chystají v létě 2015 expanzi svých linek do pěti nových destinací. K již oznámeným a též novým letním linkám do Billundu, Bilbaa, Corku, Boloně a Osla se nyní ještě přidá linka do Porta, která bude obsluhována každé pondělí a pátek a ve stejné dny si také zaletíte do rodiště slavných Beatles – do Liverpoolu. Nová linka také vznikne mezi Prahou a Athénami. Ta bude obsluhována 4x týdně, vždy v pondělí, čtvrtek, pátek a neděli. Do Bordeaux poletíte každý čtvrtek a neděli a jako poslední je zatím ohlášeno otevření nové linky Praha – Stavenger. Linka bude pravidelně létat 2x týdně, také ve čtvrtek a v neděli.

  • Kréta v příští sezóně – zpáteční letenky z Prahy za 2.305 Kč !

    (02.12.2014, Akční letenky.cz) O tom, že díky včasné rezervaci letenek můžete ušetřit spoustu peněz, se vás prostřednictvím těchto stránek snažíme přesvědčovat každý den. Ne jinak je tomu i v případě letenek na Krétu. Zpáteční letenky na přímé lince společnosti Aegean Airlines z Prahy do Heraklia na příští září tak aktuálně zakoupíte od 2.305 Kč včetně všech povinných poplatků.

  • Z Prahy na Krétu od 2 781,- Kč

    (04.12.2014, Letenky levně) Už dnes můžete začít plánovat levnou dovolenou na příští rok. Právě teď je nejlepší čas na nákup letenek do plážových destinací v prázdninové sezóně. Letenku Prahy do Heraklionu na Krétě lze nyní koupit již od 2.781,- Kč. (Příklad rezervace s odletem 8. 9. 2015 a návratem 15. 9. 2015 v našem vyhledávači).


Sponzorované odkazy


Letenky do Turecka

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.