Linka Praha - Záhřeb Air Croatia ukončila provoz

26. 04. 2015     Rádi cestujeme

Linka z Prahy do chorvatského Záhřebu provozovaná leteckou společností Ait Croatia pozastavila ke 23. 4. 2015 provoz. Ve čtvrtek 23. 4. bylo vypraveno poslední letadlo do Záhřebu. Linka nebyla v provozu ani měsíc. Air Croatia zahájila provoz na této trase 2. dubna. Není přesně jisté, jak dlouho bude linka pozastavena, prozatím je možné zakoupit letenky od června do konce letošního roku. V nabídce rezervací od června již nebude možné objednat nedělní lety. Společnost uskutečnila pozastavení linky kvůli problémům u zpracovatele karetních transakcí.

Štítky:
Air Croatia, Letenky do Chorvatska, Letenky do Záhřebu

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Záhřeb letecky za 3 590 Kč

    (18.04.2016, Rádi cestujeme) Zpáteční přímé letenky do hlavního města Chorvatska nabízí dopravce Croatia Airlines, který provozuje leteckou linku Praha - Záhřeb v termínech květen až říjen 2016. V ceně je zahrnut převoz 1 příručního a 1 odbaveného zavazadla do 23 kg.

  • Sledujte letový provoz na Flightradar

    (26.03.2016, Rádi cestujeme) Pomocí této aplikace můžete sledovat všechna letadla, která vám proletí nad hlavou. Mobilní aplikace Flightradar24 pro Android nabízí zobrazování v mapových podkladech, virtuální pohled z kabiny i identifikaci letadla namířením telefonu na oblohu.

  • Český dopravce zahájí provoz linky Ostrava - Praha - Düsseldorf

    (14.01.2015, Rádi cestujeme) ČSA bude od 1. března 2015 provozovat novou linku z ostravského letiště Leoše Janáčka přes Prahu do německého Düsseldorfu. Nová linka bude v provozu třikrát týdně.

  • ČSA budou znovu létat do Stuttgartu

    (17.02.2015, Rádi cestujeme) Od 15. 5. 2015 obnoví ČSA provoz na lince Praha – Stuttgart. ČSA bude létat na trase 3x týdně, a to vždy v úterý, ve čtvrtek a v neděli. Ze Stuttgartu pak nabídne český dopravce další spojení, zejména do Švýcarska, Francie a Itálie.


Sponzorované odkazy


Letenky do Chorvatska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.