Easyjet bude létat do Basileje

07. 07. 2015     Rádi cestujeme

Nízkonákladový dopravce Easyjet bude od 25. října 2015 vypravovat lety z pražského letiště do švýcarské Basileje. Lety budou odbavovány 3x týdně, a to vždy ve středu, pátek a neděli. Letenky jsou v prodeji od dnešního dne na stránkách dopravce.

Štítky:
easyJet, Letenky do Basileje, Letenky do Švýcarska

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Ryanair bude od října létat mezi Bratislavou a Berlínem

    (09.03.2015, Rádi cestujeme) Nízkonákladový dopravce Ryanair bude od 27. října 2015 létat pravidelně na lince Bratislava – Berlín. Operovat lety mezi těmito dvěma hlavními městy bude dopravce denně. Bratislava tak bude propojena s dalším evropským hlavním městem. To nabídne cestujícím rozšíření možností při využívání navazujících spojů z Berlína dál do světa. Bratislava se stane oficiálně základnou Ryanairu 30. března 2015.

  • Trendy na zimu 2014-2015: nejčastější a nejlevnější destinací této zimy bude Londýn

    (13.11.2014, ALetenky.cz) Nejvytíženější leteckou destinací letošní zimy bude Londýn, Frankfurt a Amsterdam. Londýn, vedle Eindhovenu, Bruselu a Milána, bude patřit také mezi nejzajímavější destinace z hlediska nejnižších cen letenek.

  • Nová základna Ryanairu bude v Bratislavě

    (14.11.2014, Rádi cestujeme) Nízkonákladový dopravce Ryanair rozšíří počet svých základen na 71. Nová základna bude tentokrát v Bratislavě. V Bratislavě budou dvě letadla, plánuje se 16 tras. Aerolinka by ráda přepravila z/do Bratislavy až 1 mil. cestujících. Bude přidána nová trasa do Madridu, je ale možné, že se brzy objeví i nějaká další nová destinace.

  • Letos bude zprovozněna nová letecká linka Brno - Mnichov

    (08.10.2015, Rádi cestujeme) Do konce tohoto roku spojí Brno s Mnichovem dlouho očekávaná letecká linka. Spoj bude provazován  britským leteckým dopravcem BMI Regional ve spolupráci s německou Lufthansou. Frekvence letů je naplánována na každý den, kromě soboty.


Sponzorované odkazy


Letenky do Thajska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.