Z Prahy na Krétu od 2 781,- Kč

04. 12. 2014     Letenky levně

Už dnes můžete začít plánovat levnou dovolenou na příští rok. Právě teď je nejlepší čas na nákup letenek do plážových destinací v prázdninové sezóně. Letenku Prahy do Heraklionu na Krétě lze nyní koupit již od 2.781,- Kč. (Příklad rezervace s odletem 8. 9. 2015 a návratem 15. 9. 2015 v našem vyhledávači).

Štítky:
Letenky do Řecka, Letenky na Krétu

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

  • Zpáteční letenky na Krétu za 2.264 Kč

    (19.02.2014, Akční letenky.cz) Četli jste knihu Roberta Fulghuma Třetí přání? Pokud ano, pak vás už dál nemusím lákat a výlet na Krétu je pro vás jasnou volbou. Pro vás ostatní je Kréta největším řeckým ostrovem, krásnou hornatou oblastí, kde vás jistě ohromí národní park Samaria s nejdelší soutěskou v Evropě.

  • Z Prahy na Krétu od 2 781,- Kč

    (04.12.2014, Letenky levně) Už dnes můžete začít plánovat levnou dovolenou na příští rok. Právě teď je nejlepší čas na nákup letenek do plážových destinací v prázdninové sezóně. Letenku Prahy do Heraklionu na Krétě lze nyní koupit již od 2.781,- Kč. (Příklad rezervace s odletem 8. 9. 2015 a návratem 15. 9. 2015 v našem vyhledávači).

  • Kréta v příští sezóně – zpáteční letenky z Prahy za 2.305 Kč !

    (02.12.2014, Akční letenky.cz) O tom, že díky včasné rezervaci letenek můžete ušetřit spoustu peněz, se vás prostřednictvím těchto stránek snažíme přesvědčovat každý den. Ne jinak je tomu i v případě letenek na Krétu. Zpáteční letenky na přímé lince společnosti Aegean Airlines z Prahy do Heraklia na příští září tak aktuálně zakoupíte od 2.305 Kč včetně všech povinných poplatků.

  • Kréta – zpáteční letenky na jaro za 2.105 Kč

    (19.01.2015, Akční letenky.cz) Pokud byste rádi vyrazili na Krétu, tak v porovnání s cenami zpátečních letenek z Prahy vychází jednoznačně levněji odlet z nedalekých polských měst Vratislavi a Katovic. Ryanair provozuje přímé linky z těchto měst do krétské Chanie. Aktuálně nejvýhodnější termíny jsou v prodeji na duben letošního roku za cenu od 2.105 Kč za zpáteční letenku.


Sponzorované odkazy


Letenky do Finska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.