Vánoce v Thajsku

13. 11. 2014     Letenky levně

Plánujete odjet na vánoční svátky někam za teplem? Na nejrušnější období v roce se již levné letenky shánějí velmi těžko. Stále jsou však k dispozici některé lety do Thajska za výhodnou cenu. Letenku z Prahy do Bangkoku lze na odlety v prosinci s návratem po Vánocích zakoupit od 15.988,- Kč.

Štítky:
Letenky do Bangkoku, Letenky do Thajska

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

  • Vánoce v Thajsku

    (13.11.2014, Letenky levně) Plánujete odjet na vánoční svátky někam za teplem? Na nejrušnější období v roce se již levné letenky shánějí velmi těžko. Stále jsou však k dispozici některé lety do Thajska za výhodnou cenu. Letenku z Prahy do Bangkoku lze na odlety v prosinci s návratem po Vánocích zakoupit od 15.988,- Kč.

  • Vánoce v Thajsku – zpáteční letenky do Bangkoku za 12.791 Kč

    (05.11.2014, Akční letenky.cz) Co si představíte, když se řekne Štědrý večer? Vánoční stromeček? Kapra? Třístépadeástéosmé opakování tradičních českých pohádek? A co takhle šumění moře, pláž, palmy, … ? V několika termínech zahrnujících letošní vánoční svátky můžete za krásnou cenu kolem 13.000 Kč vyrazit z nedaleké Budapešti do thajského hlavního města.

  • Na Silvestra do Milána

    (11.12.2013, Rádi cestujeme) Máme tip na zajímavou letenku. Je celkem obvyklé, že ceny za ubytování či letenky v letním i vánočním období jsou vyšší, než po zbytek roku. I tak jsme našli poměrně zajímavou cenu za letenku do Milána a to v takovém termínu, že můžete strávit Vánoce i Silvestra v tomto italském městě.


Sponzorované odkazy