Přibyde letů mezi Prahou a Moskvou

21. 07. 2015     Rádi cestujeme

Ruská letecká společnost Aeroflot od začátku zimní sezóny 2015 navýší frekvenci letů mezi Prahou a Moskvou. Mezi hlavními městy se bude od 25. 10. 2015 létat 5x denně. Letadla národního ruského dopravce budou létat na moskevské letiště Šeremetěvo. Více informací a letenky obejdnávejte na stránkách dopravce.

Štítky:
Aeroflot, Lety do Moskvy, Lety do Ruska

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Turecké aerolinky odbaví více letů mezi Prahou a Istanbulem

    (11.12.2014, Rádi cestujeme) Turecké aerolinky Turkish Airlines se rozhodly k postupnému navýšení letů mezi Prahou a Istanbulem. Letadla mezi letišti Václava Havla a Istanbul/Atatürk budou létat až 3x denně. Toto navýšení bude v provozu od letní sezóny 2015.

  • EasyJet navýší počet letů mezi Prahou a Amsterodamem

    (21.07.2015, Rádi cestujeme) EasyJet plánuje od 30. října 2015 navýšit počet spojení mezi Prahou a Amsterodamem. Z původních sedmi letů týdně nyní plánuje britský dopravce obsluhovat na této trase devět letů týdně.

  • Ryanair bude od října létat mezi Bratislavou a Berlínem

    (09.03.2015, Rádi cestujeme) Nízkonákladový dopravce Ryanair bude od 27. října 2015 létat pravidelně na lince Bratislava – Berlín. Operovat lety mezi těmito dvěma hlavními městy bude dopravce denně. Bratislava tak bude propojena s dalším evropským hlavním městem. To nabídne cestujícím rozšíření možností při využívání navazujících spojů z Berlína dál do světa. Bratislava se stane oficiálně základnou Ryanairu 30. března 2015.

  • Nová linka mezi Prahou a Paříží v provozu od května 2016

    (30.09.2015, Rádi cestujeme) Od 5. května 2016 bude Praha spojena s pařížským letištěm Charlese de Gaulla novou linkou. Linku bude provozovat španělský nízkonákladový dopravce Vueling a to 6x týdně. Linka bude v provozu každý den mimo soboty. Lety budou z Prahy odbavovány ve 12:50 a cena zpáteční letenky bude začínat na 70 euro (přibližně 1 870 Kč). V ceně letenky můžete přepravovat příruční zavazadlo o rozměru 55x40x20 cm a hmotnosti 10 kg.


Sponzorované odkazy


Letenky do Srbska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.