Nová linka z Prahy do Pekingu nabízí nízké ceny a kratší dobu letu

26. 08. 2015     Rádi cestujeme

Už je to asi měsíc, co začaly čínské aerolinky Hainan Airlines prodávat letenky na svou novou přímou linku Praha - Peking a během měsíce si cestu objednaly desítky lidí. Letenky do čínské metropole lze objednat již od 12 000 Kč, což je velmi příjemná cena, navíc je přímý spoj podstatně rychlejší. S Hainan Airlines budete v Pekingu již za 10 hodin. Alternativní možností zůstává cesta s Air France s přestupem v Paříži, takto zvolená cesta trvá už kolem 13 hodin.

Štítky:
Air France, Letenky do Číny, Letenky do Pekingu

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Můžeme se těšit na nízké ceny letenek do italských Benátek

    (06.10.2015, Rádi cestujeme) Nízkonákladová letecká společnost easyJet nabídne cestujícím novou linku Praha – Benátky. První let je naplánován na 2. února 2016. Lety budou probíhat třikrát týdně a to v úterý, ve čtvrtek, v sobotu. Očekáváme nízké ceny letenek, jak jsme u tohoto dopravce zvyklí.

  • Levné letenky do Pekingu - zpáteční letenka z Prahy jen za 10 490 Kč

    (06.10.2015, Rádi cestujeme) Velmi výhodné letenky do Pekingu s mezipřistáním v Kyjevu nabízí letecký dopravce Ukrainian International Airlines. Zpáteční letenka z Prahy do Pekingu vás přijde se všemi poplatky na 10 490 Kč.

  • Akční letenky do Pekingu za 10 290 Kč

    (27.03.2015, Rádi cestujeme) Akční letenky do Pekingu můžete už nyní objednat na webu Pelikána. Za zpáteční letenku z Prahy do Pekingu zaplatíte 10 290 Kč. Jsou k dispozici letenky od dubna do června a pak ještě pár kousků na říjen 2015.

  • Nová základna Ryanairu bude v Bratislavě

    (14.11.2014, Rádi cestujeme) Nízkonákladový dopravce Ryanair rozšíří počet svých základen na 71. Nová základna bude tentokrát v Bratislavě. V Bratislavě budou dvě letadla, plánuje se 16 tras. Aerolinka by ráda přepravila z/do Bratislavy až 1 mil. cestujících. Bude přidána nová trasa do Madridu, je ale možné, že se brzy objeví i nějaká další nová destinace.


Sponzorované odkazy


Letenky do Číny

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.