Za exotikou v zimě - Zanzibar za 12 190 Kč

08. 09. 2015     Rádi cestujeme

Pojeďte se v zimě ohřát na břehy ostrova Zanzibar a jeho krásné bílé písečné pláže. Velmi zajímavou nabídku letenek přináší Pelikán na listopad a prosinec 2015. Zpáteční letenky vás vyjdou na 12 190 Kč! Z Prahy odlétá letadlo společnosti Emirates do Dubaje a zde po několikahodinovém mezipřistání nasednete na letadlo společnosti Fly Dubai, které míří již přímo na Zanzibar.

Štítky:
Letenky na Zanzibar

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Leťte v zimě do Turecka za 5 tis. Kč

    (13.01.2016, Rádi cestujeme) Prodejce letenek Pelikán nabízí v těchto dnech letenky do Turecka  a Kypru za jednotnou cenu 4 990 Kč. Poletíte s dopravcem Turkish Airlines do těchto pěti měst: Dalaman, Izmir, Antalya, Gazipasa, Bodrum. V ceně letenek je zahrnuta přeprava příručního a odbaveného zavazadla do 20 kg na osobu.

  • Uleťte zimě do Bangkoku

    (18.01.2016, Rádi cestujeme) British Airways nabízí zbývající letenky na trase Praha – Bangkok za 11 890 Kč. Na cestě do turisticky lákavé destinace Bangkoku je počítáno s jedním přestupem v Londýně na Letišti Heathrow.

  • Akční letenka za exotikou - Maledivy pod 12 tisíc

    (27.11.2014, Rádi cestujeme) Opravdu levnou letenku si pro nás připravila aerolinka Aeroflot, která nabízí let z Prahy do Male za necelých 12 tisíc korun. Cena je za zpáteční let vč. zavazadla a poplatků. Možných termínů je několi.

  • Letecky za levnou exotikou - Kuala Lumpur od 12 890 Kč

    (15.11.2015, Rádi cestujeme) Poleťte s aerolinkou Turkish Airlines do Malajsie v termínech listopad 2015 až červenec 2016. Let na lince Praha – Kuala Lumpur je plánován s přestupem na istanbulském Letišti Atatürkovo. Cílová destinace letu Mezinárodní letiště Kuala Lumpur je vzdálené 50 km jižně od hlavního města.


Sponzorované odkazy


Letenky do Gibraltaru

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.