Dvě letenky za jednu cenu

07. 01. 2016     Rádi cestujeme

Španělská nízkonákladová aerolinka Vueling nabízí dvě letenky za cenu jedné do libovolné destinace na lety mezi 12. lednem až 3. únorem! Kód slevy: SALE2X1. Podmínky propagační akce: je platná pro rezervaci mezi 7. až 8. lednem do jakékoliv destinace společnosti Vueling, pro tarify Optima, nebo Basic.

Štítky:
Vueling

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Wizzair: Pouze dnes druhá letenka za poloviční cenu

    (12.04.2016, Rádi cestujeme) Maďarský dopravce Wizzair nabízí při koupi jedné letenky, druhou za poloviční cenu. Akce je platná dnes 12. dubna 2016 do 24:00 SEČ. Tímto způsobem lze zakoupit až šest letenek.

  • Akce Vueling - dvě letenky za cenu jedné

    (27.11.2015, Rádi cestujeme) Marketingová akce španělské nízkonákladové aerolinky Vueling platná na dnešní Černý pátek do půlnoci. Zadejte propagační kód "YELLOW2X1", který je platný na rezervaci do libovolné destinace s leteckou společností  Vueling  provedené dnes 27. 11. 2015.

  • Akce Vueling - dvě letenky za cenu jedné

    (27.11.2015, Rádi cestujeme) Marketingová akce španělské nízkonákladové aerolinky Vueling je platná na dnešní Černý pátek do půlnoci. Zadejte propagační kód "YELLOW2X1", který je platný na rezervaci do libovolné destinace s leteckou společností  Vueling  provedené dnes 27. 11. 2015.

  • Bratislava – Mallorca za 1 575 Kč

    (19.03.2016, Rádi cestujeme) Vydejte se na jednu z nejoblíbenějších destinací ve Středomoří. Cíl letu Baleárské ostrovy – Palma de Mallorca, kam poletíte s dopravcem Ryanair jsou dostupné za příznivou cenu z Bratislavy. Zpáteční letenky na Baleáry zahrnují převoz 2 kabinových zavazadel.


Sponzorované odkazy


Letenky do Mexika

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.