Cestujte levně do Palma Mallorca za 5 700 Kč

10. 01. 2016     Rádi cestujeme

Česká aerolinka Smartwings provozuje leteckou linku na trase Praha – Mallorca a nabízí do této turisticky zajímavé oblasti volné místa v termínech květen až říjen 2016. V ceně letenky na Mallorcu je zahrnuta přeprava příručního a odbaveného zavazadla do 15kg.

Štítky:
Smart Wings

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Cestujte levně do Stockholmu a zpět za 2 100 Kč

    (10.01.2016, Rádi cestujeme) V únoru nabízí aerolinky Ryanair a Norwegian levné zpáteční letenky do Švédska. Cíl cesty: Mezinárodní Letiště Stockholm-Arlanda leží v obci Sigtuna, která se nachází  42 km severně od Stockholmu a 43 km od Uppsaly. V ceně letenek je zahrnuta přeprava příručního zavazadla o rozměrech 55 × 40 × 20 cm, hmotnosti max. 10 kg.

  • Cestujte levně - do Pekingu za 11 tis. Kč

    (08.01.2016, Rádi cestujeme) Poslední zpáteční letenky do Číny v termínech leden až červen 2016. Na lince Praha – Peking počítejte s dvěma přestupy v Amsterdamu a Šanghaji. V ceně zpáteční letenky aerolinek  KLM Royal a Chinese Eastern je zahrnuta přeprava příručního a odbaveného zavazadla do 23 Kg.

  • Cestujte levně do Holandska: Brno – Maastricht za 924 Kč

    (28.02.2016, Rádi cestujeme) Rádí plánujete výlety s dostatečným předstihem? Jestli ano tak potom vycestujte v červnu 2016 letecky s maďarským Wizzair na čtyřdenní výlet za krásami Maastrichtu.

  • O 1000 Kč levnější pobyt - leťte s Pelikánem

    (01.04.2015, Rádi cestujeme) Mohlo by se zdát, že jde o aprílový žertík, ale nenechte se mýlit - Pelikán dnes přináší aprílovou slevu na zahraniční pobyty. O 1000 Kč méně zaplatíte za svůj pobyt, který dnes u Pelikána objenáte. Tato sleva se vztahuje na každý objednaný pobyt a akce platí do dnešní půlnoci, tak ji určitě využijte a cestujte!


Sponzorované odkazy


Letenky do Estonska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.