Bratislava – Berlín za 622 Kč

13. 02. 2016     Rádi cestujeme

Irský Ryanair nabízí volná místa na lince Bratislava – Berlín. Za hodinu a čtvrť přistanete v cíli letu Letišti Shonefeld (SFX), které leží 20 km od Berlína. V ceně zpátečních letenek je zahnuta přeprava 2 příručních zavazadel.

Štítky:
Ryanair

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Berlína? Vybírejte pohodlně online!
  • Letenky na lince Berlín - Rhodos za 1 620 Kč

    (18.06.2016, Rádi cestujeme) Máte Berlín, co by kamenem dohodil? Jestli ano, tak moc dlouho neváhejte s rezervací zpátečních letenek v termínech červen a červenec na trase Berlín Shonefeld  - Rhodos. V ceně letů od společnosti Condor je zahrnuta přeprava příručního zavazadla do max. hmotnosti 6 kg.

  • Představení Air Berlin a sleva až 40 Euro na dvě letenky

    (26.05.2016, Rádi cestujeme) Air Berlin je druhou největší leteckou společností v Německu hned po Lufthanse. Patří mezi desítku největších aerolinek v Evropě, co do počtu cestujících. Společnost založená v roce 1978 sídlí na letišti Berlin Tegel a provozuje síť leteckých linek do cca dvacítky německých měst,

  • Berlín – Gran Canaria za 1 910 Kč

    (06.09.2016, Rádi cestujeme) Irský Ryanair nabízí levné zpáteční lety na trase Berlín – Gran Canaria již za 68 Euro / 1 910 Kč. Tarif zahrnuje přepravu dvou příručních zavazadel.

  • Levné letenky na trase Bratislava – Berlín od 10 Euro

    (30.10.2015, Rádi cestujeme) Poletíte s britskou leteckou společností Ryanair z Mezinárodního letiště Bratislava do Letiště Berlín-Schönefeld, které se rozprostírá 16 km jihozápadně od centra Berlína. Letenky do Berlína za nízkou cenu 10 Euro lze koupit jen v určitých termínech.


Sponzorované odkazy