Letenky do Jižní Koreje za 11 990 Kč

14. 04. 2016     Rádi cestujeme

Jihokorejské Čedžu můžete spatřit, když si rezervujete jeden z letů společnosti China Eastern Airlines na webu prodejce Pelikán. Nabídka dopravce zahrnuje zpáteční lety na trase Praha - Čedžu v termínech červen až září 2016 s jedním přestupem v Šanghaji.

Štítky:
Letenky do Jižní Koreje

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Levné letenky do Jižní Koreje s Finnair

    (01.12.2015, Rádi cestujeme) Letecká společnost Finnair nabízí volné místa na lince Praha – Soul v termínech prosinec 2015 až duben 2016. Zpáteční letenky do Koreje jsou v prodeji již za 12 509 Kč. Přestup je naplánován na Letišti Helsinky a cílová destinace Mezinárodní letiště Inčchon se nachází zhruba 50 km na západ od Soulu.

  • Praha - Kanton za 12 781 Kč

    (06.03.2016, Rádi cestujeme) Čínský dopravce Hainan Airlines nabízí dubnové lety do jižní Číny. Cesta do Kantonu je naplánovaná s přestupem v hlavním čínském městě Pekingu. Zpáteční letenky rezervujte na webu Královna.

  • Praha – Rio de Janeiro a zpět za 11 650 Kč

    (21.04.2016, Rádi cestujeme) Poleťte v květnových dnech zhlédnout zajímavosti a krásy Jižní Ameriky. Nekonečně dlouhé bílé pláže lemující brazilskou metropoli Rio de Janeiro a příznivé počasí vás určitě nezklamou. Na cestě do cíle letu s aeroliniemi ČSA a Condor počítejte s jedním přestupem ve Frankfurtu.

  • Letenky na jih Austrálie pod 15 tis. Kč

    (16.05.2016, Rádi cestujeme) Ve vyhledávači Momondo se objevily levné zpáteční letenky do Adelaide, nejlidnatějšího města Jižní Austrálie. Společnost Qatar Airways letecky spojuje Edinburgh s australským městem Adelaide za již 11 850 Kč. Z pražské Ruzyně vás dopraví na skotské Letiště (EDI) britský dopravce Easyjet za cca 2 920 Kč.


Sponzorované odkazy


Letenky do Lotyšska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.