Do Okinawy a jiných japonských měst od 11 853 Kč

16. 04. 2016     Rádi cestujeme

Vyberte si z nabídky letů do tří japonských měst na webu pelikan.cz v termínech červen až říjen 2016. Na cestě do cíle je naplánován jeden přestup v Šanghaji. Zpáteční letenky dopravce China Eastern Airlines s cílem letu - Japonské císařství obsahují převoz jednoho příručního a dvou odbavených zavazadel.

Štítky:
Letenky do Japonska

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Letenky od Student Agency na ostrov Maui a jiných exotických oblastí od 12 820 Kč

    (22.09.2016, Rádi cestujeme) Rezervujte si velmi levné zpáteční letenky, které vám průvan v kapse neudělají s plánovaným odletem z letiště ve Vídni (VIE) za vzdálenou exotikou na webu prodejce SA. K dispocizi jsou žádané destinace jako Maui, Big Island, Kauai, Oahu a Aljaška.

  • Last moment letenky na Ibizu z Lince za 1 920 Kč

    (12.08.2016, Rádi cestujeme) Rakouská charterová aerolinka Niki nabízí zpáteční letenky na poslední chvíli za 1 920 Kč / 71 Euro z rakouského Lince na Ibizu v termínu cesty 16.8. – 23.8. 2016. Jak se dopravit do Lince? Autobusové jízdenky od 479 Kč na trase Praha - Linec (a z jiných českých měst) můžete zakoupit na webu Flixbus.

  • Z Vídně k Středozemnímu moři od 2 200 Kč

    (23.04.2016, Rádi cestujeme) Zpáteční letenky na řecký ostrov Kréta nabízí aerolinky Tuifly a Aegean Airlines. Významný řecký přístav a město Heraklion máte příležitost navštívit v červnových termínech. Autobusové spoje Student Agency vás dopraví z Prahy, Brna a jiných českých měst přímo na vídeňské letiště Schwechat. 

  • Z Košic do Los Angeles a San Francisca za 9 120 Kč

    (23.07.2016, Rádi cestujeme) Objevte krásy amerických měst LA a San Francisco s aerolinkami Austrian Airlines a Air Canada. Zpáteční letenky do těchto dvou kalifornských měst můžete rezervovat na slovenském Pelikánovi za 344 Euro a cena zahrnuje přepravu příručního plus odbaveného zavazadla.


Sponzorované odkazy


Letenky do Izraele

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.