Letenky na Kiwi.com

24. 05. 2016     Rádi cestujeme

Ruku v ruce se změnou jména obchodní značky Skypicker na Kiwi.com přišel i nový design webových stránek společnosti. A dá se říct, že přehlednější grafika se opravdu povedla, funkce vyhledávání letenek zůstaly však beze změn, což určitě je trochu na škodu. Pro nás jako občany české kotliny jsou nejzajímavější letenky z Prahy, Brna, Ostravy a okolních států, tak se pojďme na ně podívat.

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Specialista na kombinované lety Kiwi.com má velké plány

    (22.06.2016, Rádi cestujeme) Český projekt Kiwi.com původem z Brna zaměřený na letenky, který zároveň umožňuje je najít a následně i rovnou zabookovat a koupit. Sází především na cenu, jelikož se orientuje na nízkonákladové lety a výsledky vyhledávání řadí vždy vzestupně od nejnižší ceny.

  • Prodejce letenek Kiwi.com slaví páté výročí a plánuje další expanzi

    (21.04.2017, Aerolinie.info) Kiwi.com se během tohoto období rozrostla v jeden z největších a nejpopulárnějších vyhledávačů letů a prodejců letenek na světě s ročním obratem přesahujícím 700 milionů eur. Současně firma oznámila otevření nových poboček, které by jí měly zajistit exponenciální růst, a to v Manille, Durbanu, Praze, Barceloně a Ta-lienu. continue reading

  • Vyhledejte si letenky na Kiwi.com

    (18.06.2016, Rádi cestujeme) Letecká doprava zažívá v posledních letech nevídaný boom. Je to dáno jak její pohodlností a rychlostí, tak i celkově nízkou cenou. I z toho důvodu můžeme na českém i světovém internetu najít řadu vyhledávačů letenek.

  • Srpnové letenky do Palma de Mallorca z Německa za 2 100 Kč

    (21.07.2016, Rádi cestujeme) Oblíbený šlágr letních dovolených Palma de Mallorca se nyní nabízí za přijatelnou cenu s odletem z Halle. Zpáteční letenky do této destinace můžete rezervovat na webu Condor za 2 100 Kč, nebo na Kiwi.com za 2 498 Kč.


Sponzorované odkazy


Letenky do Tuniska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.