Letecky Vratislav – Oslo a zpět za 360 Kč

10. 08. 2016     Rádi cestujeme

Levné zpáteční lety pod čtyři sta na vás čekají na trase Vratislav – Oslo! Takhle levně můžete leťet v zářiových termínech s dopravcem Ryanair. Tarif zahrnuje převoz dvou příručních zavazadel. Letenky rezervujte na webu Ryanair za 58 zlotých, což je 360 Kč nebo na Kiwi.com o cca 200 Kč dráž.

Štítky:
Ryanair

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Osla? Vybírejte pohodlně online!
  • Letiště Oslo (OSL) - Gardermoen

    (02.01.2016, Rádi cestujeme) Vydáte-li na dovolenou do Norska letecky, přistanete nejspíše na letiši v hlavním městě Oslu. Oficiální název mezinárodního letiště je Oslo – Gardermoen a nachází se necelých 50 km severně od Osla. Gardermoen za rok 2014 obsloužil téměř 25 milionu cestujících, z toho 11 milionu domácích letů a zbytek mezinárodních.

  • Vratislav – Oslo již za 570 Kč

    (16.03.2016, Rádi cestujeme) Do Vratislavi z českého pohraničí to není zas tak daleko a stojí za to využít některý z levnách letů, které se nabízejí z tohoto polského města. Za úvahu stojí např. květnový pětidenní  výlet do hlavního města Norska. Irský dopravce Ryanair provozuje přímou linku Vratislav –  Oslo a nabízí volné místa již za 570 Kč. V této ceně máte zahrnut převoz 2 kabinových zavazadel a veškeré poplatky. 

  • Varšava – Oslo za 462 Kč

    (05.03.2016, Rádi cestujeme) Všeobecně letenky z Polska vyjdou cenově příznivěji než u nás. Například teď můžete vyrazit do norského hlavního města Osla z Varšavy pod 500 Kč. V ceně těchto zpátečních letenek je přeprava 2 malých zavazadel a jsou dostupné na webu dopravce Ryanair,

  • Letenky: Vratislav – Paříž a Oslo za 300 Kč

    (19.12.2015, Rádi cestujeme) Irská nízkonákladová společností Ryanair nabízí v termínu leden, únor 2016 levné jednosměrné letenky z Vratislavy do více lokalit. Velmi levné letenky z Vratislavy do Osla za 136 Kč, do Varšavy za 136 Kč, do Gdaňska za 244 Kč, do Paříže za 299 Kč.


Sponzorované odkazy


Letenky do Kolumbie

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.