Last moment Zakynthos za 1 680 Kč

04. 09. 2016     Rádi cestujeme

Pro cestovatele s omezeným rozpočetem jsou k dispozici zpáteční letenky na poslední chvíli na trase Katovice – Zakynthos za pouhých 279 polských zlotých / 1 680 Kč. Cena se zdá býti příliš lákavá a každý si položí otázku, že v tom musí být nějaký háček? Ano je, odlétá se již pozítří z polských Katovic.

Zdroj: Rádi cestujeme

Sbíráme pro vás akční levné letenky, levné ubytování, slevy na dovolenou či letenky, užitečné informace.
http://www.radicestujeme.eu

Online rezervace letenek:

  • Last moment Zakynthos za 1 680 Kč

    (04.09.2016, Rádi cestujeme) Pro cestovatele s omezeným rozpočtem jsou k dispozici zpáteční letenky na poslední chvíli na trase Katovice – Zakynthos za pouhých 279 polských zlotých / 1 680 Kč. Cena se zdá býti příliš lákavá a každý si položí otázku, že v tom musí být nějaký háček? Ano je, odlétá se již pozítří z polských Katovic.

  • Last moment letenky z Lipska do Burgasu za 830 Kč

    (03.07.2016, Rádi cestujeme) Velmi levné zpáteční letenky na poslední chvíli z Lipska do východního Bulharska k břehům Černého moře nabízí aerolinky SunExpress Deutschland a bulharská Air Via. V ceně zpátečních letenek je zahrnut převoz příručního a odbaveného zavazadla.

  • Last moment letenky na Ibizu z Lince za 1 640 Kč

    (09.07.2016, Rádi cestujeme) Už za tři dny můžete vyrazit na prosluněný španělský ostrov Ibiza. Zpáteční letenky na poslední chvíli, s odletem z rakouského Lince nabízí charterová aerolinka Niki. Cena přímých letů zahrnuje převoz příručního a odbaveného zavazadla.

  • Last moment letenky na Ibizu z Německa za 1 900 Kč

    (12.07.2016, Rádi cestujeme) Využijte levných letenek na poslední chvíli od společnosti Condor na trase Halle – Ibiza. V tomto základním cenovém tarifu je zahrnut převoz příručního zavazadla max. rozměru 55 × 40 × 20 cm. Zpáteční lety rezervujte na webu Condor, nebo Kiwi.com.


Sponzorované odkazy


Letenky do Irska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.