Click4Sky online: zdarma, odbavení na letišti: 250 Kč

20. 02. 2009     Letenkář.cz

Nízkonákladová letecká společnost Click4Sky.com, dceřiná firma Českých aerolinií, zavádí od poloviny února poplatek 250 korun za odbavení na letišti. Odbavení přes internet zůstane i nadále bezplatné.

Štítky:
Click4sky, Check-in, Odbavení na letišti

Zdroj: Letenkář.cz

Online rezervace letenek:

  • Kam doletíš s Click4Sky ty? Soutěž Click4Sky o letenky

    (09.03.2009, Letenkář.cz) Nevíte co se svým volným časem a je Vám více než 18 let? Pak můžete zkusit své štěstí a vyhrát zpáteční letenku do jakékoliv destinace nízkonákladovky Click4Sky. Soutěž s Click4Sky trvá do 28. 3. 2009 Co pro to udělat? Stačí si zahrát jednoduchou flashovou hru Click4Sky. Ani nemusíte nahrát nejvyšší skóre, stačí když bude pro daný týden vylosování, pak právě ...

  • Click4Sky končí! ČSA ruší jednotné ceny letenek

    (01.12.2009, Akční letenky.cz) Click4SKy – nízkonákladový projekt ČSA – končí. Cestující si už nebudou moci zarezervovat levné letenky za jednotnou cenu. Včera to oznámil server iDNES.cz. ČSA zrušilo tento projekt a místo něj bude na stránkch click4sky.com nabízet nejvýhodnější tarify – nebude se ale již jednat o jednotné tarifní ceny.

  • Levné letenky s Click4Sky od 1390 Kč

    (17.07.2009, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost Click4Sky, která u nás působí od roku 2007, nabízí velmi levné letenky do všech svých destinací již od 1390 Kč. Cena je včetně všech poplatků a tax za jednosměrný let při zakoupení zpáteční letenky a odbavení na internetu. Click4Sky v současnosti nabízí celkem 41 destinací.

  • Letenky Click4Sky jsou jen 2 % z celkového objemu ČSA

    (31.08.2008, Letenkář.cz) Nízkonákladová letecká společnost Click4Sky, dceřinná společnost ČSA, prodává měsíčně 7 až 12 tisíc letenek. To podle hrubých propočtu představovalo za prvních pět měsíců letošního roku asi dvě a půl procenta z celkového množství prodaných letenek ČSA. Tyto čísla se mohou zdát malá, ale dle Click4Sky jsou velmi pozitivní, neboť jejich plány byly zhruba poloviční.


Sponzorované odkazy


Letenky do Tuniska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.