Ryanair do konce roku skončí s odbavením na letišti

24. 02. 2009     Letenkář.cz

Největší evropská nízkonákladovka Rynar chce do konce roku 2009 zrušit všechny své odbavovací přepážky na letištích. Své palubní vstupenky si budete muset poté vytisknout jen a pouze doma. Jediné, co Rynar ponechá bude přepážka, kde si budete moci zanechat svá zavazadla, vše tatní půjde přes internet. Podle mluvčího Ryanairu Stephena McNamary se přes internet odbavují už ...

Štítky:
Ckeck-in, Odbavení na letišti, Ryanair

Zdroj: Letenkář.cz

Online rezervace letenek:

  • Alitalia zruší do konce měsíce 100 letů denně

    (19.11.2008, Letenkář.cz) Italská letecká společnost Alitalia zruší do konce měsíce denně 100 ze svých 600 letů. Důvodem jsou pokračující protesty pilotů a palubního personálu. Do konce měsíce má být dokončena dohoda o prodeji zdravé části aerolinek konsorciu italských investorů CAI.

  • Zajímavé kulturní události roku 2010

    (22.01.2010, Akční letenky.cz) Považujete se za vděčné stoupence veškerých festivalů a jiných kulturních akcí? Jestliže ano, máme pro vás skvělé zprávy. Náš článek vám krátce nastíní festivalové události, které si jednoduše nemůžete nechat ujít!

  • Brusel schválil pomoc letišti v Ostravě

    (14.01.2009, Letenkář.cz) Evropská komise schválila státní podporu 11,15 milionu eur (297 milionů korun) na pořízení strojů a dalších zařízení, která jsou potřebná pro provoz letiště v Ostravě. Podpora by měla být vyplácena do konce roku 2013. Nakoupit by se za ni měly například nástupní můstky, tahače pro posun letadel a další zařízení.

  • Počet pasažérů ČSA stoupl na 4,4 milionu

    (17.10.2008, Letenkář.cz) České aerolinie (ČSA) přepravily od ledna do konce září letošního roku 4,4 milionu cestujících, což je o 4,9 procenta více než za stejné období loni. Celkem ČSA uskutečnily za devět měsíců téměř 32 tisíc letů, jejich letadla přepravila také přes 15 tisíc tun zboží a pošty. Největší poptávka byla tradičně po letech do Moskvy, Paříže, Amsterdamu, Madridu a Londýna.


Sponzorované odkazy


Letenky do Thajska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.