Ideální čas na cestování: Velikonoce a dva prodloužené květnové víkendy

28. 02. 2009     Letenkář.cz

Nevíte kdy se utrhnout ze svého běžného života a vydat se na cesty po Evropě? Pak věřte, že ideální čas na podobný výlet je již za nedlouho. Ideální čas na jarní cestování po Evropě jsou Velikonoce a dva prodloužené květnové víkendy. A měli byste si pospíšit, abyste ještě našli volná místa v letadlech nízkonákladových leteckých společností jako ...

Zdroj: Letenkář.cz

Online rezervace letenek:

  • bmibaby zlevňuje květnové lety

    (11.05.2009, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost bmibaby spustila akci na letenky již od L24,99. Rezervovat letenky za akční ceny je možné do vybraných destinací s datem odletu od 11.května do 31.května 2009. Konkrétní informace o jednotlivých letech lze najít online na bmibaby.com.

  • Ryanair: Zpáteční letenky z Bratislavy směr Řím, Boloňa či Brusel za 158 Kč

    (02.11.2009, Letenky levně) Až do úterní první hodiny ranní mají turisté bydlící poblíž bratislavského letiště ideální příležitost prozkoumat Evropu. Irský nízkonákladový přepravce Ryanair nabízí zpáteční letenky do celé řady destinací jen za 6 eur (tedy 158 Kč).

  • Ryanair: Letenky z Prahy do lotyšské Rigy jen za 519 Kč

    (16.01.2010, Letenky levně) Irský Ryanair vyjel s další promoakcí, což je ideální čas naplánovat si nějaký nízkonákladový výlet po Evropě. Za tip určitě stojí zpáteční letenka z Ruzyně do lotyšské Rigy, kterou pořídíte již za 519 Kč. Musíte však počítat s přestupem a nocí strávenou na letišti Frankfurt Hahn.

  • Levné letenky z Prahy do Dillí jen za 8 292 Kč

    (24.02.2010, Letenky levně) Pokud jste doposud nenavštívili indické Dillí a rádi byste to napravili, máte ideální příležitost. Na serveru Pelikán si můžete zakoupit zpáteční letenky s odletem z Prahy jen za 8 292 Kč. Volných termínů po celý rok je přitom stále dost, letět můžete třeba v termínu 17. května – 25. května.


Sponzorované odkazy


Letenky do Švýcarska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.