Karlovarské letiště odbavilo 71 tisíc lidí

04. 03. 2009     Letenkář.cz

Karlovarské letiště odbavilo v loňském roce téměř o 17 procent více cestujících než v roce 2007. Terminálem prošlo kolem 71 tisíc pasažérů. Tranzitních cestujících letiště loni evidovalo 11 100. Dominantní postavení mezi přepravci si udržely ČSA a ruský Aeroflot. Letiště loni hospodařilo se ziskem přes tři miliony korun.

Štítky:
Letiště Karlovy Vary

Zdroj: Letenkář.cz

Online rezervace letenek:

  • Se SkyEurope létá stále méně lidí

    (10.03.2009, Letenkář.cz) Společnosti SkyEurope výrazně klesá od října 2008 počet pasažérů. Tedy již pátý měsíc za sebou. K největšímu poklesu došlo přitom v únoru 2009. SkyEurope přepravil necelých 161 tisíc pasažérů, což bylo o 36,9 procenta méně než v únoru roku 2008. SkyEurope to zdůvodňuje dopady ekonomické krize. Tento pokles se dle vyjádření kompetentních lidí ze SkyEurope daří kompenzovat částečně tím, že cestující si kupují dražší letenky. ...

  • Lety “na stojáka” s Ryanairem by většina lidí nevyužila

    (22.07.2009, Akční letenky.cz) Rychlý průzkum, na který jste mohli odpovídat po dobu jednoho týdne, ukázal, že většina lidí by s Ryanairem “na stojáka” neletěla. Na výběr bylycelkem 4 odpovědi: 1) Určitě ne; 2) Nejspíš ne, měl/a bych obavy z nedostatečné bezpečnosti; 3) Ano, pokud by letenka vyšla podstatně levněji a 4) Asi ano i při srovnatelné ceně.

  • SkyEurope nechala v Bulharsku na 140 lidí

    (01.09.2009, Akční letenky.cz) Kvůli tomu, že aerolinka SkyEurope oznámila bankrot, zůstali v Bulharsku její pasažéři. Více než 140 lidí marně čekalo na odlet letadla SkyEurope na letišti v Burgasu. Mnozí z nich si údajně nemohlo dovolit letenku s jinou leteckou společností, a tak pro ně zůstalo jedinou možností obrátit se na českou ambasádu.

  • British Airways kontroluje lidi kvůli prasečí chřipce

    (21.07.2009, Akční letenky.cz) Letecká společnost British Airways zavedla speciální kontroly na letišti. Důvodem jsou obavy ze šíření prasečí chřipky, která během posledních týdnů ve Velké Británii zabila již 29 lidí a stále se dle úřadů rozšiřuje. Zaměstnanci British Airways mají sledovat, zda cestující nemají symptomy prasečí chřipky.


Sponzorované odkazy


Letenky do Lucemburska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.