Obliba českých regionálních letišť stoupá

11. 03. 2009     Letenkář.cz

Pro mnohé klienty jsou tato letiště dostupnější, parkování bývá zadarmo a občerstvení před odletem je levné. Alespoň ve srovnání s cenami na Ruzyni. Počet cestujících, kteří prošli letišti v Brně, Ostravě, Pardubicích a Karlových Varech, dosáhl 1,017 milionu, což je o dvanáct procent víc než rok předtím. Největší úspěch v pomyslné soutěži zaznamenalo brněnské letiště v Tuřanech. Jeho služeb využilo poprvé v jeho historii přes ...

Zdroj: Letenkář.cz

Online rezervace letenek:

  • ČSA hlásí nápor cestujících SkyEurope

    (01.09.2009, Akční letenky.cz) Kontaktní centrum Českých aerolinií zažívá v současnosti nápor cestujících SkyEurope. Od zveřejnění nabídky řešení Českých aerolinií ČSA pro zákazníky SkyEurope včera ve večerních hodinách se do dnešní jedenácté hodiny obrátilo na Kontaktní centrum Českých aeroliniích několik tisíc cestujících se žádostí o podrobnější informace.

  • Delta Airlines začne létat mezi Prahou a New Yorkem

    (11.02.2009, Letenkář.cz) Americká letecká společnost Delta Air Lines začne od 18. června létat na nové přímé lince z New Yorku do Prahy. Uvedl to mluvčí Asociace českých cestovních kanceláří a agentur Tomio Okamura. Zrušení víz do USA přineslo podle něj nárůst zájmu českých turistů o cesty do USA.

  • Vyjádření ČSA: výsledky jednání Dozorčí rady

    (14.10.2009, Akční letenky.cz) Včera se konala Dozorčí rada ČSA Českých aerolinií, které se zúčastnili ministr financí Eduard Janota a také ministr dopravy Gustáv Slamečka. Představenstvo společnosti prezentovalo aktualizovaný restrukturalizační plán, který 24. srpna 2009 schválila Dozorčí rada Českých aerolinií.

  • Click4Sky online: zdarma, odbavení na letišti: 250 Kč

    (20.02.2009, Letenkář.cz) Nízkonákladová letecká společnost Click4Sky.com, dceřiná firma Českých aerolinií, zavádí od poloviny února poplatek 250 korun za odbavení na letišti. Odbavení přes internet zůstane i nadále bezplatné.


Sponzorované odkazy


Letenky do Lucemburska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.