Ve Vodochodech má vyrůst další letiště, kraj záměr podporuje

11. 03. 2009     Letenkář.cz

Ve středočeském kraji vznikne za tři roky další mezinárodní veřejný airport,který má postupně odbavit až 3,5 milionu cestujících ročně. To je třikrát víc ,než se původně předpokládalo. Projekt, který investiční skupina Penta předložila začátkem měsíce úřadům, počítá s rozšířením pojezdových drah i výstavbou nové odbavovací haly. Zatímco privatizace a další rozvoj letiště v Ruzyni jsou sociální demokracii a jejímu středočeskému ...

Štítky:
Letiště Vodochody

Zdroj: Letenkář.cz

Online rezervace letenek:

  • Air France – KLM chtějí polskou aerolinku LOT

    (21.01.2010, Akční letenky.cz) Letecká společnost Air France – KLM má zájem o koupi části polské aerolinky LOT. Jedná se tak o další aerolinku ve střední Evropě, na jejíž privatizaci se chtějí podílet. Společnost tak potvrzuje svůj záměr dále expandovat na východ.

  • easyJet spustí lety do Paříže a Amsterdamu

    (05.01.2010, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost easyJet včera definitivně potvrdila svůj záměr otevřít 21 nových linek, včetně nových spojení z Prahy, o kterém jsme informovali již v prosinci 2009 (viz článek easyJet plánuje dvě nové linky z Prahy). Včera v tiskové zprávě upřesnil detaily obou nových linek.


Sponzorované odkazy


Letenky do Ruska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.