Ryanair hrozí uzavřením základny v Düsseldorfu

24. 04. 2009     Akční letenky.cz

Levný přepravce Ryanair hrozí, že uzavře svou základnu na letišti Düsseldorf Weeze kvůli soudnímu rozhodnutí, které omezilo provozní dobu letiště. Ryanair dokonce už nepřijímá nové rezervace na všechny lety do Düsseldorfu s odletem od 2. května 2009 a oznámil, že pokud se nepodaří rozhodnutí soudu zvrátit do 29.dubna, z letiště odejde.

Štítky:
Ryanair

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Speciální akce AirBerlin

    (11.01.2010, Akční letenky.cz) AirBerlin nabízí 11. a 12. ledna 2010 akční ceny na svoje dálkové lety z Německa a z Vídně. Můžete například letět z Düsseldorfu do New Yorku za ceny od €189, z Berlína nebo Düsseldorfu do Bangkoku od €249 a z Mnichova nebo Düsseldorfu do Mexica a na Malevidy od €299.

  • Hrozí nízkonákladovým aerolinkám konec?

    (18.08.2009, Akční letenky.cz) V poslední době se v souvislosti s problémy nízkonákladové letecké společnosti SkyEurope objevují diskuze, zda nízkonákladovému létání nehrozí konec.

  • Levné letenky do Lisabonu - od 3850 czk

    (06.07.2009, Letenky levně) Lufthansa má nyní celkem příznivé ceny letenek po Evropě za srovnatelné ceny jako lowcosty, avšak s výhodami tradičních aerolinek - jasná cena, benevolentnější váhové limity odbavených a palubních zavazadel, občerstvení a hlavně destinace, kam se lowcosty bez přestupu nedostanete (a u přestupu hrozí, že let nestihnete).

  • Letenky na Island: Reykjavík za 5 052 Kč

    (08.04.2010, Letenky levně) Islandské aerolinky Iceland Express přišly se zajímavou nabídkou na období až do srpna, kdy nabízejí zpáteční letenky z německého Dusseldorfu do Reykjavíku jen za 5 052 Kč. I volných termínů je prozatím dost, a tak neváhejte a bookujte! Výlet můžete podniknout třeba v období 15. srpna – 22. srpna. Letenky zakoupíte ZDE.


Sponzorované odkazy


Letenky do Libanonu

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.