SkyEurope prodlužuje akci na vouchery zdarma

21. 04. 2009     Akční letenky.cz

Nízkonákladová letecká společnost SkyEurope prodlužuje speciální akci na lety zdarma. Pokud si cestující rezervují svůj let na květen a červen nyní, dostanou voucher na let v září nebo říjnu zdarma. Letět můžete například na trasách Praha - Alicante, Praha - Split nebo si vybrat z řady dalších letů z Prahy, Bratislavy a Vídně.

Štítky:
Akční letenky, Letenky, Letenky SkyEurope, SkyEurope

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Austrian nabízí slevu 10% na dárkové vouchery

    (14.12.2009, Akční letenky.cz) Ještě nemáte pro svou rodiny či přátele dárek pod stromeček? Letecká společnost Austrian Airlines nabízí speciální slevu 10% na dárkové vouchery do 24. prosince 2009. Vouchery jsou dostupné v různých měnách, v českých korunách jej ale Austrian nenabízí. Můžete si však zakoupit voucher v eurech.

  • Bratislavský soud povolil SkyEurope restrukturalizaci

    (20.07.2009, Akční letenky.cz) Bratislavský Okresní soud minulý týden povolil letecké společnosti SkyEurope restrukturalizaci. Určil pro SkyEurope také správce – advokáta Grisčíka, který bude dohlížet na další kroky společnosti. Co vlastně přinese povolení restrukturalizace SkyEurope? Pro aerolinku to znamená mnohonásobně lepší vyhlídky na přežití. Podle stránek SkyEurope to navíc přináší také řadu výhod pro zákazníky.

  • easyJet: záchranné balíčky pro cestující SkyEurope

    (02.09.2009, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost easyJet se rozhodla v důsledku krachu SkyEurope zavést speciální nabídku letenek pro zákazníky SkyEurope. Na linkách, které nabízela i aerolinka SkyEurope, nabízí speciální akci: letenky za €40.

  • Krach SkyEurope je pravděpodobně otázkou hodin

    (31.08.2009, Akční letenky.cz) Dny SkyEurope už jsou zdá se sečteny. Letenky aerolinky už není možné na webu společnosti dále rezervovat, podle bratislavského letiště zastavila SkyEurope svoje lety do úterý 21 hodin a letiště v Praze lety SkyEurope zrušilo úplně. Podle informací deníku SME se mezi zaměstnanci společnosti rozšířila zpráva, že SkyEurope vyhlásí bankrot.

Litujeme, ale předchozí články z tohoto zdroje nebyly nalezeny.

Akční letenky.cz – zobrazit všechny články (1845)


Sponzorované odkazy


Letenky do Alžírska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.