V letním letovém řádu Malévu přibyly nové destinace

03. 05. 2009     Letenkář.cz

St. Petěrburg v Rusku, Iasi v Rumunsku a Ammán v Jordánsku. Do St. Petěrburgu bude Malév létat 2× týdně, do Iasi 5× a od června 6× týdně a do Ammánu 2× týdně. Kromě toho aerolinie zvýší frekvenci svých letů do Říma, Záhřebu, Tel Avivu, Bukurešti, Varny a Helsinek.

Štítky:
Malev

Zdroj: Letenkář.cz

Online rezervace letenek:

  • ČSA připravují na léto nové linky do Střední Asie

    (25.01.2009, Letenkář.cz) České aerolinie předběžně plánují od letního letového řádu zahájit nové spojení do oblasti Střední Asie. O možnosti zahájení letů nyní jednají s místními úřady a partnerskými společnostmi. Kromě dvou plánovaných zcela nových destinací v síti ČSA se řada již existujících linek dočká posílení provozu a zlepšení odletových časů tak, aby cestující mohli lépe využít navazující lety z Prahy. Nové lety ...

  • WizzAir nabídne nové letenky z Prahy

    (14.12.2009, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost WizzAir přidala do svého letového řádu nové lety. Od 12. června 2010 začne opět létat do své sezónní destinace v Bulharsku. Letenky Praha – Burgas budou v nabídce do 18. září 2010. Linka bude provozována jednou týdně vždy v sobotu.

  • Ryanair nabízí nové trasy a akční letenky

    (18.03.2010, Akční letenky.cz) Nízkonákladová aerolinka Ryanair opět přidává další lety do svého letního letového řádu. Letiště v Zadaru uvítá dva nové lety. Tentokrát se jedná o letenky do Chorvatska z měst Bari a Brémy. Ryanair tak nabízí již 11 leteckých spojení do tohoto chorvatského letoviska. Od včerejška nabízí Ryanair také levné letenky.

  • ČSA připravují na léto nové linky do Střední Asie

    (08.01.2009, Letenkář.cz) České aerolinie předběžně plánují od letního letového řádu zahájit nové spojení do oblasti Střední Asie. O možnosti zahájení letů nyní jednají s místními úřady a partnerskými společnostmi. Kromě dvou plánovaných zcela nových destinací v síti ČSA se řada již existujících linek dočká posílení provozu a zlepšení odletových časů tak, aby cestující mohli lépe využít navazující lety z Prahy.


Sponzorované odkazy


Letenky na Slovensko

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.