Ryanair oznámil akci na levné letenky se slevou 80% a potvrdil zavedení pouze online odbavení od října

14. 05. 2009     Akční letenky.cz

Nízkonákladová letecká společnost Ryanair dnes spustila akci na levné letenky. Akční nabídka umožňuje využít až 80% slevu, takže letenky jsou k dostání již od 79 Kč (€3). Levné letenky je možné rezervovat do pondělí 18.května 2009 a letět je možné v období od čtvrtka 28.května 2009 do pondělí 13.července 2009.

Štítky:
Akční letenky, Letenky, Letenky Ryanair, Levné letenky, Ryanair

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • ČSA umožňují placení nadměrných zavazadel online

    (22.07.2009, Akční letenky.cz) Letecká společnost ČSA České Aeroline umožňují cestujícím platit online za zavazadla, která překračujcí limity standardních zavazadel. Přes novou aplikaci, kterou na svých stránkách nově umístily, si mohou cestující dokoupit nadváhu zavazadel až o třetinu levněji než na letišti. Limit pro nákup nadbytečných kilogramů online je 30 kg.

  • Levné letenky do Anglie od bmibaby nyní se slevou 40%

    (05.08.2009, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost bmibaby nabízí levné letenky. Akční nabídka se slevou 40% platí na všechny letenky rezervované do 6. srpna 2009. Levné letenky do Anglie je možné zakoupit až do 16. prosince 2009.

  • WizzAir nabízí levné letenky se slevou 20%

    (03.07.2009, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost WizzAir spustila akci na levné letenky. Akční nabídka se slevou 20% platí do neděle 5. července 2009. Cesta musí být uskutečněna do 27. března 2010. Levné letenky lze zakoupit na všech trasách z a do Prahy. WizzAir létá z letiště Praha Ruzyně celkem na 15 trasách – nejnověji nabízí levné letenky Praha – Benátky.

  • Skyeurope - online chat s ředitelem

    (23.06.2009, Letenky levně) Na iDnes proběhl online chat s finančním ředitelem nízkonákladové letecké společnosti Skyeurope. Chat bohužel nepřináší ze strany Skyeurope žádné nové zásadní informace o situaci ve společnosti.


Sponzorované odkazy


Letenky do Belgie

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.