Letiště Praha Ruzyně nabízí nové služby

27. 05. 2009     Akční letenky.cz

Letiště Praha Ruzyně nabízí pasažérům opět nové služby. Tentokrát svou nabídku rozšířilo o nově otevřenou restauraci Subway®, která se specializuje na „zdravější alternativu“ rychlého občerstvení. Nová restaurace však není zdaleka jedinou novinkou. V rámci dlouhodobého procesu zkvalitňování služeb pro cestující zavádí Letiště Praha Ruzyně také One Stop Security.

Štítky:
Letiště Praha, Letiště Praha Ruzyně

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • WizzAir rozšiřuje své služby

    (18.09.2009, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost WizzAir rozšiřuje své služby. Jako novinku totiž představila možnost přidat služby a zavazadla ke stávající rezervaci. Pomocí možnosti "Upravit tuto rezervaci", která je k dispozici na wizzair.com, je nyní možné přidat také služby jako odbavená zavazadla, nadměrná hmotnost zavazadla, sportovní vybavení, přednostní nástup či extra prostor pro nohy.

  • Letiště Praha Ruzyně dnes spustilo provoz Free wifi

    (17.08.2009, Akční letenky.cz) Letiště Praha Ruzyně dnes zahájilo oficiální provoz bezplatného bezdrátového připojení na internet ne všech prostorách Terminálu 1, Terminálu 2 a ve spojovacím objektu. Je teprve šestým evropským mezinárodním letištěm, které tuto službu zdarma poskytuje. Dosud se šlo na letišti Praha připojit pouze přes placené služby T-Mobile HotSpot, nebo zdarma ve VIP saloncích.

  • Ruzyně čeká svého jubilejního cestujícího

    (30.09.2008, Letenkář.cz) Pražským letištěm Ruzyně projde dnes podle jeho vedení letošní desetimiliontý cestující. Stane se tak o dva týdny dříve než v loňském roce a o 41 dnů dříve než v roce 2006, kdy letiště odbavilo deset milionů cestujících vůbec poprvé. Za celý rok se očekává více než 13 milionů cestujících. Letiště Ruzyně čeká v následujících měsících privatizace. Očekávaný výnos se pohybuje kolem sta miliard ...

  • Odbavení přes mobil na Letišti Praha Ruzyně

    (29.06.2009, Akční letenky.cz) Letiště Praha zavedlo novinku - systém, který aerolinkám umožní, aby se jejich cestující odbavili prostřednictvím mobilního telefonu nebo PDA zařízení. Jako první rozšířila své služby o odbavení přes mobil letecká skupina AIR FRANCE KLM. Od 26. června se pasažéři směřující do Amsterdamu dostanou do letadel s palubní vstupenkou na displeji telefonu.


Sponzorované odkazy


Letenky do Řecka

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.