WizzAir nabízí levné letní letenky od 607 Kč

10. 06. 2009     Akční letenky.cz

Nízkonákladová letecká společnost WizzAir nabízí letní levné letenky. Akční nabídka již od 607 Kč platí například na pravidelných linkách Praha - Burgas, Praha - Barcelona a Praha - Thessaloniki, které společnost nabízí pouze do září 2009. Ceny jsou za jednosměrnou letenku včetně daní a pevných poplatků za rezervaci při platbě bankovním převodem.

Štítky:
Letenky, Levné letenky, Wizz Air

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • WizzAir nabízí levné letenky se slevou 20%

    (03.07.2009, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost WizzAir spustila akci na levné letenky. Akční nabídka se slevou 20% platí do neděle 5. července 2009. Cesta musí být uskutečněna do 27. března 2010. Levné letenky lze zakoupit na všech trasách z a do Prahy. WizzAir létá z letiště Praha Ruzyně celkem na 15 trasách – nejnověji nabízí levné letenky Praha – Benátky.

  • Levné letenky se SmartWings od 1159 Kč

    (14.07.2009, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost SmartWings nabízí levné letenky do mnoha oblíbených letních destinací. Aerolinka nabízí levné letenky z Prahy do Barcelony, Madridu, Malagy, na Malorku a do Valencie již od 1159 Kč.

  • Smart Wings nabízí levné letenky od 1159 Kč

    (01.07.2009, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost Smart Wings nabízí levné letenky do mnoha oblíbených letních destinací. Aerolinka nabízí levné letenky z Prahy do Barcelony, Madridu, Malagy, na Malorku a do Valencie již od 1159 Kč.

  • Akční letenky a levné ubytování do Moskvy, Fara nebo Cagliari

    (28.05.2010, Rádi cestujeme) Informace o akčních levných letenkách jsme sbírali od společností Ryanair, Wizzair a Air Berlin.Zajímavé akční letenky jsou na trasách Katovice-Bologna, Bratislava-Bari anebo Frankfurt-Faro. Zajímavá je i cena letenky z Berlína do Moskvy. Wizzair tradičně nabízí levné letenky z Prahy do Milana.Levné ubytování najdete, například v portugalském městě Faro, anebo v italském městě Bologna. Levně se dá ubytovat také v ruském Petrohradu.


Sponzorované odkazy


Letenky do Nizozemí

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.