Akční letenky.cz představují nový design

10. 06. 2009     Akční letenky.cz

Web Akčníletenky.cz představil svou novou podobu. Kromě modernějšího vzhledu by měl design také zjednodušit a zpřehlednit navigaci na stránkách. Web získal nové logo a záhlaví, přidali jsme nové barvy a zkrátilo se menu na pravé straně, kde si můžete vybrat články týkající se pouze vybraného tématu.

Štítky:
Akční letenky, Letenky

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Web MyAirDeals.com má další funkce a nový design

    (19.11.2009, Akční letenky.cz) Web MyAirDeals.com představil svou novou podobu. Kromě modernějšího vzhledu by měl design také zjednodušit a zpřehlednit navigaci na stránkách. Design ovšem není jedinou úpravou. Další novinkou je přehlednější tvoření a úprava profilů. Vy ještě neznáte MyAirDeals.com?

  • Letenky do San Francisca? Nyní levněji se SWISS!

    (07.06.2010, Akční letenky.cz) Letecká společnost SWISS spustila 2. června novou přímou linku Curych – San Francisko. Lety budou operovány celkem šestkrát týdně – jediným dnem, kdy spojení není nabízeno, je úterý. Swiss představil zbrusu nový speciální San Francisko design pro Airbus A340. Design je výsledkem soutěže, která proběhla ve Švýcarsku.

  • Lufthansa: Nový denní spoj Drážďany – Londýn Heathrow

    (18.05.2010, Letenky levně) Německá letecká společnost Lufthansa nelení a s platností od 19. dubna 2010 do svého letového řádu zařazuje nový spoj Drážďany - Londýn Heathrow. Létat se bude denně strojem Airbus 319, který disponuje kapacitou 138 sedadel. Z Drážďan na Heathrow letadlo odlétá v 16:05 německého času a na ostrovy přilétá v 17:05 britského času.

  • Na středoevropský trh vstoupí nový lowcost Danube Wings

    (23.01.2009, Letenkář.cz) I přes krizi v letecké doprvě, chce od konce března chce začít létat z Bratislavy nový nízkonákladový dopravce Danube Wings, který dosud provozoval pouze charterové lety vrtulovými letadly. Z Bratislavy chce Danube Wings začít létat kromě jiného do Švýcarska či Itálie a na vnitrostátní lince do Košic se pak stává přímým konkurentem lowcostu SkyEurope.


Sponzorované odkazy


Letenky do Brazílie

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.