SkyEurope získalo ochranu před věřiteli

22. 06. 2009     Akční letenky.cz

Nízkonákladová společnost SkyEurope požádalo o ochranu před věřiteli a dnes (22.června 2009) ji bratislavský soud povolil. Letecká spojení zajišťovaná touto aerolinkou by však měly probíhat bez omezení.

Štítky:
SkyEurope

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Aerolinky létající na trasách nabízených SkyEurope

    (23.06.2009, Akční letenky.cz) Nechcete si už po pondělním vyhlášením ochrany před věřiteli na SkyEurope kupovat letenky s touto společností? Nevíte, s kým jiným letět? Spojení na většině tras zajišťovaných SkyEurope nabízí i jiné aerolinky, na frekventovaných trasách (například Londýn nebo Paříž) si můžete vybrat i z několika různých možností.

  • Speciál o vývoji situace ve SkyEurope

    (22.06.2009, Akční letenky.cz) V souvislosti s tím, že letecká společnost SkyEurope dnes ohlásila získání ochrany před věřiteli, připravil web Akční Letenky.cz speciál, který se věnuje poslednímu vývoji v aerolince. Ve speciálu chceme odpovědět na vaše otázky ohledně SkyEurope a budeme ho stále aktualizovat tak, aby jste v něm mohli nalézt nejnovější zprávy o celé situaci.

  • Poradce v oblasti insolvence odpovídá na otázky ohledně SkyEurope

    (25.06.2009, Akční letenky.cz) Pondělní oznámení, že letecká společnost SkyEurope získala ochranu před věřiteli, vyvolalo mnoho spekulací a otázek. Několik z nich jsme položili ing. Tomáši Plevovi, který pracuje jako insolvenční správce a je majitelem společnosti Ormea zabývající se mimo jiné poradenstvím v insolvenci a krizovým managementem.

  • Vánoce se SkyEurope: 2 letenky za cenu 1

    (16.12.2008, Letenkář.cz) Chcete si udělat ještě před Štědrým dnem radost? Využijte vánoční akce SkyEurope a kupte si 2 letenky z jejich nabídky za cenu 1. Rezervaci letenek musíte provést 15.12. 18:00 – 19.12. 2008. Nabídka se týká všech letenek SkyEurope od 6. ledna od 30. června 2009. Zkuste své štěstí a udělejte si radost se SkyEurope.


Sponzorované odkazy