SkyEurope a posledních 12 měsíců

22. 06. 2009     Akční letenky.cz

Nízkonákladová letecká společnost SkyEurope, která začala přepravovat cestující v roce 2002, se po většinu své existence vyrovnávala s řadou problémů. Největší komplikace nastaly během roku 2008, již na podzim 2007 si ale od amerického finančního investora York Global Finance II, největšího akcionáře firmy, zapůjčila 15 milionů eur, které dodnes nesplatila.

Štítky:
SkyEurope

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • SkyEurope ubylo v lednu pasažérů

    (09.02.2009, Letenkář.cz) Nízkonákladová letecká společnost SkyEurope Airlines přepravila v lednu 174 tisíc cestujících, což je ve srovnání s lednem 2008 o 23,3 pro­centa méně. Obsazenost letů dosáhla 62,5 procenta – o 4,1 procentního bodu více než před rokem. Za posledních dvanáct měsíců od ledna do ledna přepravil SkyEurope celkem 3,577 milionu cestujících, meziročně o 1,1 procenta méně. Obsazenost letadel se za poslední rok snížila o 4,3 procentního bodu na 74 procenta. SkyEurope zveřejní auditované výsledky ...

  • Bude SkyEurope dál působit na letišti ve Vídni?

    (14.08.2009, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost SkyEurope, která se v posledních měsících topí v problémech, musí dnes do 15:00 splatit své dluhy letišti Vídeň. Pokud tak neučiní, letiště Vídeň Schwechat přestane odbavovat její letadla. Letiště Vídeň v případě nesplacení dlužné částky odbaví letadla, která mají odlet do dnešní půlnoci. Od zítřka ale budou muset cestující SkyEurope hledat jinou alternativu.

  • Bratislavský soud povolil SkyEurope restrukturalizaci

    (20.07.2009, Akční letenky.cz) Bratislavský Okresní soud minulý týden povolil letecké společnosti SkyEurope restrukturalizaci. Určil pro SkyEurope také správce – advokáta Grisčíka, který bude dohlížet na další kroky společnosti. Co vlastně přinese povolení restrukturalizace SkyEurope? Pro aerolinku to znamená mnohonásobně lepší vyhlídky na přežití. Podle stránek SkyEurope to navíc přináší také řadu výhod pro zákazníky.

  • easyJet: záchranné balíčky pro cestující SkyEurope

    (02.09.2009, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost easyJet se rozhodla v důsledku krachu SkyEurope zavést speciální nabídku letenek pro zákazníky SkyEurope. Na linkách, které nabízela i aerolinka SkyEurope, nabízí speciální akci: letenky za €40.


Sponzorované odkazy


Letenky do Švýcarska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.