SkyEurope zabavili letadlo na letišti Paříž Orly

23. 06. 2009     Akční letenky.cz

Včera odpoledne bylo na letišti Paříž Orly zabaveno letadlo aerolinky SkyEurope, které létá na pravidelné lince Praha - Paříž. Informovaly o tom Hospodářské noviny. Pařížské letiště odmítlo kvůli vysokým dluhům letadlo SkyEurope odbavit. Většina cestujících se dostala domů jiným spojem, pro zbytek pasažérů by mělo přiletět jiné letadlo dnes odpoledne.

Štítky:
SkyEurope

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Paříže? Vybírejte pohodlně online!
  • Letiště Paříž Orly neuvolnilo letadlo SkyEurope

    (09.07.2009, Akční letenky.cz) I když francouzský soud rozhodl, že letiště Paříž Orly musí SkyEurope vrátit zabavené letadlo, stroj stále zůstává na letišti. Důvodem je údajně to, že letišti ještě nedoručili pravomocné písemné rozhodnutí. Mluvčí SkyEurope Kika však pro ČTK uvedl, že se letiště odvolalo.

  • Francouzi dnes uvolnili zadržované letadlo SkyEurope

    (07.07.2009, Akční letenky.cz) Francouzský soud dnes rozhodl o tom, že uvolní zadržované letadlo SkyEurope, které zůstalo 22. června na letišti Paříž Orly. Letadlo zabavili SkyEurope kvůli neuhrazeným manipulačním poplatkům a až dnešní soud rozhodl o jeho navrácení. Na své domovské letiště se letadlo SkyEurope vrátí, jakmile se k němu dostane jeho posádka.

  • Letadlo SkyEurope je stále na letišti v Pažíži

    (24.06.2009, Akční letenky.cz) Letiště Paříž Orly i nadále zadržuje kvůli dluhům letadlo nízkonákladové letecké společnosti SkyEurope. Uvedly to dnes kolem poledne Finanční noviny. Podle ČTK by Boeing 737 pro 130 až 150 cestujících mohl být uvolněn v pátek, pokud se obě strany dohodnout na nejlepším možném řešení.

  • Další letadlo SkyEurope zůstalo v Paříži

    (02.07.2009, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost SkyEurope přišla o další letadlo na letišti Paříž Orly. Tentokrát se však jedná o zcela jinou příčinu – letadlo bylo poškozeno pracovníky letiště. Dnes to uvedl server iDNES.cz. Podle iDNES.cz poškodili pracovníci pařížského letiště táhlo předních dveří a než se opraví, letadlo nemůže vzlétnout.


Sponzorované odkazy