Letenky do USA – nejlepší spojení z Prahy

17. 07. 2009     Akční letenky.cz

Spojené státy se staly velmi oblíbenou destinací zejména poté, co bylo značně zjednodušeno cestování do USA po zrušení víz. Dalším faktorem, proč jsou USA tak oblíbené, je velmi nízká cena letenek. Letenky do USA se dají letos pořídit za historicky nejnižší ceny. Tak proč si nezaletět na výlet třeba do New Yorku.

Štítky:
Letenky

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Letiště Praha: nejlepší letiště východní Evropy 2009

    (09.06.2009, Akční letenky.cz) Společnost SKYTRAX vyhlásila výsledky průzkumu o nejlepší letiště světa pro rok 2009. V letošním ročníku zvítězilo letiště v Soulu (Incheon International Airport). Nejlepším letištěm v Evropě je podle průzkumu letiště v Curychu. Ani letiště Praha Ruzyně neodešlo z vyhlašování s prázdnou. Získalo totiž ocenění za nejlepší letiště ve východní Evropě.

  • World Airline Awards - nejlepší jsou Cathay Pacific, Evropě vévodí Swiss Air

    (07.04.2009, Letenkář.cz) Anketu World Airline Awards každoročně pořádá britská nezávislá organizace Skytrax. Služby jednotlivých leteckých společností z celého světa hodnotí sami cestující. Průzkum byl realizován v průběhu 8 měsíců (srpen 2008 až březen 2009), hodnocení provedlo 16,2 milionů cestujících 97 různých národností. Ceny byly rozdány 1. dubna v Hamburku ve 34 kategoriích. ČSA v této anketě obhájily již potřetí titul nejlepší aerolinie ve střední Evropě. Nejlepší leteckou společností na ...

  • Air Berlin je nejlepší evropský low-cost dopravce

    (27.05.2010, Rádi cestujeme) Včera v Hamburku probíhalo udílení cen World Airline Awards. Jako nejlepší evropský nízkonákladový dopravce byl vyhlášen Air Berlín, za ním je pak EasyJet. Třetí místo patří Norwegian Air.

  • easyJet získal ocenění za nejlepší webovou stránku

    (01.10.2009, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost easyJet získala včera večer ocenění za Nejlepší stránku letecké společnosti. Ocenění získala aerolinka od významné britské multimediální publikace o cestování Travolution. Vedoucí oddělení eCommerce Richard Levin uvedl: "Naše stránky jsou v porovnání s ostatními stránkami týkající se letectví nejvíce navštěvované.


Sponzorované odkazy