Ryanair nabízí levné letenky a ruší lety z Manchesteru

18. 08. 2009     Akční letenky.cz

Nízkonákladová letecká společnost Ryanair opět spustila akci na levné letenky. Akční nabídka potrvá do středy 19. srpna 2009 a levné letenky lze zakoupit pro období od úterý 1. září 2009 do pondělí 30. listopadu 2009.

Štítky:
Letenky, Letenky Ryanair, Levné letenky, Ryanair

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Manchesteru? Vybírejte pohodlně online!
  • WizzAir ruší lety z Prahy

    (16.11.2009, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost WizzAir ruší na zimní sezónu některé frekvence letů. Důvodem je zejména špatný odhad poptávky po letenkách během zimní sezóny. Zatím se ruší jen některé frekvence, podle iDNES.cz nechce WizzAir zatím žádné lety rušit.

  • Ryanair a Danube Wings ruší lety

    (22.02.2010, Akční letenky.cz) Slovenská letiště přijdou o další čtyři lety. Tentokrát ruší lety nízkonákladové letecké společnosti Ryanair a Danube Wings. Ryanair přestane na konci dubna létat z letiště Bratislava do Düsseldorfu a Frankfurtu. Aerolinka Danube Wings, která čelí řadě finančních problémů, ruší linky z popradského letiště na letiště Londýn Luton a Dublin. Oba lety budou zrušeny v březnu.

  • WizzAir ruší linky na sever

    (11.02.2010, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost WizzAir ruší některé linky do severských států. Konkrétně se jedná o linky Praha – Oslo (Torp) a Praha – Malmö. V timetablu je sice obě najdete až do října, ovšem poslední lety, které najdete v bookingu jsou plánované na středu 24. února. Na obou linkách zakoupíte letenky nejlevněji od 399 Kč.

  • bmibaby a Norwegian ruší linky z Prahy

    (17.02.2010, Akční letenky.cz) Nízkonákladové letecké společnosti bmibaby a Norwegian ruší linky z Prahy. Zatímco aerolinka bmibaby zatím pouze přerušuje svůj let z Prahy do Birminghamu, dopravce Norwegian by měl přestat létat na letiště Oslo Rygge nadobro, své lety na letiště Oslo Gardermoen však od dubna bude nabízet denně.


Sponzorované odkazy