Novinky u ČSA: pokračovat nebudou některé lety do Anglie, Air France již nemá zájem o privatizaci ČSA

19. 08. 2009     Akční letenky.cz

Skupina Air France – KLM dnes oznámila, že již nadále nemá zájem o privatizaci ČSA. V tiskové zprávě, kterou dnes ráno aerolinka Air France vydala, byla jako hlavní důvod odstoupení od privatizace uvedena současná ekonomická situace, která pro letecký průmysl není nijak příznivá.

Štítky:
Air France, ČSA, KLM

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Novinky z letiště Katowice

    (30.09.2009, Akční letenky.cz) Polské letiště Katowice (IATA kód: KTW) je často využíváno také českými cetujícími. Díky své výhodné poloze nedaleko Krakova ho totiž obsluhují některé nízkonákladové letecké společnosti (např. WizzAir, Ryanair, Germanwings). O tom, že i sekundární letiště zažívají velký rozvoj, jistě svědčí hned dvě novinky, kterými se letiště Katowice může pochlubit.

  • ČSA nebudou létat na Heathrow

    (09.08.2010, Rádi cestujeme) Ztrátový český letecký dopravce, ČSA, opustí letiště Heathrow v Londýně. Toto lukrativní letiště, které je jednim z nejdůležitějších leteckých uzlů Evropy, je pro ČSA příliš drahé. Náhražkou za Heathrow by se mohlo stát letiště Gatwick, Luton či Stansted. Tato letiště jsou především využívaná nízkonákladovými dopravci. Například na letiště Luton létá Wizzair či Ryanair. Gatwick je pro změnu v obležení letadel společnosti EasyJet.

  • SkyEurope rušit lety nebude. Tvrdí, že vážné problémy nemá

    (13.01.2009, Letenkář.cz) SkyEurope neruší ani jeden let navzdory svým pátečním problémům. „Letový zimní řád dodržujeme v celém rozsahu,“ řekl včera mluvčí těchto nízkonákladových aerolinek Tomáš Kika. Reagoval tak na problémy, kdy společnost musela v rychlosti vrátit leasingové společnosti Gecas šest strojů a s velkým zpožděním vysílala svá letadla. „Menší počet strojů v současné době nahrazujeme krátkodobými pronájmy letadel.Není to žádný problém, protože na ...

  • WizzAir ukončí některé linky už během září

    (21.07.2010, Akční letenky.cz) Již ke konci června jsme vás informovali o tom, že WizzAir výrazně omezuje lety z Letiště Praha. Podle serveru planes.cz se vedení aerolinky WizzAir rozhodlo urychlit omezení. Na trase Praha - Paříž (Beauvais) ukončí část letů už 5. září, k 20. září pak ukončí lety do Paříže úplně.


Sponzorované odkazy


Letenky do Sýrie

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.