Smart Wings posilují frekvence letů do Paříže a Říma

01. 09. 2009     Akční letenky.cz

Letecká společnost Smart Wings zvyšuje od 3. září 2009 frekvence letů do evropských metropolí. Pravidelní linka Praha – Paříž (Roissy Charles de Gaulle) bude od čtvrtka 3.9. provozována až 2x denně. Linka Praha – Řím bude provozována 1x denně. Smart Wings tak reaguje na velkou poptávku ze strany cestujících SkyEurope.

Štítky:
SkyEurope, Smart Wings

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Paříže? Zajímají vás letenky Řím? Vybírejte pohodlně online!
  • Smart Wings zvýší frekvencí letů do Paříže

    (12.01.2010, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost Smart Wings včera oznámila, že zvýší frekvence letů Praha – Paříž. Nově bude létat do Paříže celkem 13x týdně. Hlavním důvodem je podle Smart Wings velký zájem o hlavní francouzské město.

  • Smart Wings rozšiřuje frekvenci letů do Paříže

    (23.07.2010, Akční letenky.cz) Letecká společnost Smart Wings oznámila, že 0d 1. září 2010 přidává ke stávajícím letům Praha - Paříž operovaným dvakrát denně třetí frekvenci. Nová frekvence bude k dispozici od pondělí do soboty s výjimkou uterý.

  • Smart Wings zavádí novou linku Praha - Burgas

    (11.06.2009, Akční letenky.cz) Smart Wings zavádí novou linku z Prahy do bulharského Burgasu. Let bude operován každou neděli moderními letouny Boeing 737-800. Využijte pro svou dovolenou přímý let z Prahy za zajímavé ceny. Smart Wings nabízí na všech svých letech občerstvení zdarma. Všichni pasažéři Smart Wings mohou zdarma přepravit 5kg kabinového a 20kg odbaveného zavazadla.

  • Smart Wings zavede v létě šest nových linek

    (09.04.2009, Letenkář.cz) Nízkonákladové aerolinie Smart Wings, které provozuje česká společnost Travel Service, zavedou během letní sezony šest nových linek z Prahy. Nové lety Smart Wings zamíří do Středomoří. Polovina novinek připadá na Řecko, nové spoje budou létat do Soluně a na ostrovy Korfu a Zakynthos. Počátkem května zamíří letadlo Smart Wings poprvé do Neapole a o měsíc později začne společnost ...


Sponzorované odkazy