WizzAir přidává třetí letadlo na letiště Praha

02. 09. 2009     Akční letenky.cz

Letecká společnost WizzAir včera oznámila, že bude na letišti Praha Ruzyně dále expandovat. Aerolinka WizzAir zvýší frekvenci letů na některých existujících linkách již v průběhu září a října. Od června 2010 přidá další letadlo, které bude mít v Praze svou základnu.

Štítky:
Letiště Praha, Wizz Air

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Island Express přidává nové trasy do USA

    (30.08.2010, Rádi cestujeme) Nízkonákladový dopravce Iceland Express přidává tři nové trasy přes oceán z londýnského Gatwicku. Nově bude létat Island Express na Floridu do města Orlando. Letenka se bude pohybovat od cca. 6 500,- Kč/jeden směr/jedna osoba. Od 10. června 2011 pak přidává linku do Chicaga. Cena bude zhruba stejná, opět okolo 6 500,- Kč/jeden směr/jedna osoba. Poslední novou destinací bude Boston. Cena je opět podobná.

  • Smart Wings přidává další letenky do Řecka

    (18.01.2010, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost Smart Wings přidala do svého letového řádu další lety do Řecka. Nově přidává lety z Prahy, Brna i Ostravy na řecké ostrovy Kos a Samos. O nové lince na Kos z Brna jsme vás již informovali minulý týden (viz článek Smart Wings nabízí další lety z Brna).

  • Smart Wings rozšiřuje frekvenci letů do Paříže

    (23.07.2010, Akční letenky.cz) Letecká společnost Smart Wings oznámila, že 0d 1. září 2010 přidává ke stávajícím letům Praha - Paříž operovaným dvakrát denně třetí frekvenci. Nová frekvence bude k dispozici od pondělí do soboty s výjimkou uterý.

  • Každý třetí cestující využívá na Letišti Praha služeb taxi

    (07.08.2009, Akční letenky.cz) Letiště Praha Ruzyně zveřejnilo výsledky průzkumu agentury STEM MARK, které ukázaly, že téměř 30% všech cestujících využívá pro dopravu z nebo na Letiště Praha Ruzyně taxi služeb. Zájimávé je také zjištění, že taxi služeb na letišti vyžívá 69 % lidí cestujících pravidelnými leteckými linkami, zatímco v případě zákazníků nízkonákladových společností je to 21%.


Sponzorované odkazy


Letenky na Slovensko

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.