easyJet chystá velké redukce letů

03. 09. 2009     Akční letenky.cz

Nízkonákladová letecká společnost easyJet dnes oznámila, že chystá velké redukce v nabídce svých letů. Doprava na letišti Londýn Luton by měla být snížena o 20%, letiště East Midlands by mělo z nabídky easyJetu zmizet úplně. Do obou měst létá easyJet i z Prahy a je tak otázkou, zda bude možné tato spojení využívat i nadále.

Štítky:
easyJet

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Ryanair chystá novou linku Bratislava – Trapani

    (26.11.2009, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost Ryanair oznámila, že chystá novou linku Bratislava – Trapani. Do nové sicilské destinace by měl Ryanair létat od 7. května 2010 zejména díky tomu, že Ryanair do Trapani přidává dvě nová letadla. Linka do Trapani by měla být zatím dvakrát týdně v pondělí a v pátek.

  • Danube Wings chystá lety pro klienty SkyEurope

    (02.09.2009, Akční letenky.cz) Slovenská letecká společnost Danube Wings je podle serveru sme.sk připravena vypravit speciální lety do Itálie, Francie a Anglie pro případnou přepravu cestujících, kteří v těchto zemích zůstali kvůli krachu SkyEurope. Danube Wings se chystá navýšit počet letů Bratislava – Košice, aby tak nahradila chybějící lety SkyEurope.

  • Velké letecké společnosti budou propouštět

    (07.09.2009, Akční letenky.cz) ČSA není jedinou leteckou společností, která nejspíš bude propouštět. Finanční problémy, které si žádají omezení kapacit leteckých společností, řeší i Air France – KLM a British Airways. Podle aero.sme.sk chystá Air France snížení stavu až o 1500 zaměstnanců. British Airways údajně počítá s odchodem až 4000 lidí.

  • Obnovená Alitalia se chystá ke startu a postupně maže dluhy

    (03.01.2009, Letenkář.cz) Společnost, kterou v prosinci odkoupilo a restrukturalizovalo Konzorcium italských investorů (CAI), sepíše už desátého ledna dohodu se zahraničním investorem. Pravděpodobně půjde o Air France-KLM. Ve hře je však stále i německý dopravce Lufthansa. „Společnost si ponechá své jméno. První letadla nové Alitalie vzlétnou 13. ledna,“ potvrdil domněnky médií viceprezident CAI Salvatore Mancuso. Zároveň oznámil dokončení fúze Alitalie s dvojkou italského dopravního ...


Sponzorované odkazy


Letenky do Chorvatska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.