Velké letecké společnosti budou propouštět

07. 09. 2009     Akční letenky.cz

ČSA není jedinou leteckou společností, která nejspíš bude propouštět. Finanční problémy, které si žádají omezení kapacit leteckých společností, řeší i Air France – KLM a British Airways. Podle aero.sme.sk chystá Air France snížení stavu až o 1500 zaměstnanců. British Airways údajně počítá s odchodem až 4000 lidí.

Štítky:
Air France, British Airways, ČSA, KLM

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • ČSA budou opět létat do Thajska

    (19.09.2008, Letenkář.cz) ČSA během letošního prosince obnoví po 5 letech nepravidelné přímé lety do Thajska. Na exotickou dovolenou budou těmito lety létat klienti cestovní kanceláře Exim Tours. Oznámili to zástupci obou společností na tiskové konferenci. Do Thajska již nyní nepravidelně létá Travel Service, jehož služeb využívají ostatní velké cestovní kanceláře.

  • Evropské aerolinky propouští zaměstance

    (15.10.2009, Akční letenky.cz) Aerolinka ČSA České aerolínie není jedinou leteckou společností, která se chystá propouštět zaměstnance. Již před měsíce něketré velké letecké společnosti oznámily propouštění. Air France počítá s odchodem asi 1500 zaměstnanců, British Airways dokonce s číslem 1700. Další aerolinkou, která propouští ve velkém je také irský Aer Lingus, který minulý týden oznámil odchod 676 zaměstanců.

  • British Airways a TAP Portugal budou stávkovat

    (16.03.2010, Akční letenky.cz) Letecké společnosti British Airways a TAP Portugal budou stávkovat. Již včera jsme v článku Zajímavosti a zprávičky z leteckého světa informovali o plánované stávce TAP Portugal. Piloti této letecké společnosti, která mimo jiné nabízí i lety z Prahy do Lisabonu, by měli stávkovat celkem 6 dní od 26. do 31. března 2010.

  • easyJet chystá velké redukce letů

    (03.09.2009, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost easyJet dnes oznámila, že chystá velké redukce v nabídce svých letů. Doprava na letišti Londýn Luton by měla být snížena o 20%, letiště East Midlands by mělo z nabídky easyJetu zmizet úplně. Do obou měst létá easyJet i z Prahy a je tak otázkou, zda bude možné tato spojení využívat i nadále.


Sponzorované odkazy


Letenky do Keňi

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.