TAP Portugal zlevnil letenky do 34 evropských měst

10. 09. 2009     Akční letenky.cz

Letecká společnost TAP Portugal spustila akci ne levné letenky. Akční nabídka platí pro lety do 34 evropských destinací, New Yorku, Cape Verde a Brazílie. Vybrat je možné celkem ze 300.000 letenek v období od 1. listopadu 2009 do 31. března 2010. Rezervovat akční letenky je možné až do 30. září 2009.

Štítky:
Akční letenky, Letenky, Letenky TAP Portugal, Levné letenky, TAP Portugal

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Vueling zlevnil letenky do Barcelony

    (08.03.2010, Akční letenky.cz) Letecká společnost Vueling nabízí do zítřejší půlnoci letenky v akci od €30. Své jediné spojení do České republiky mezi Barcelonou a Prahou nabízí v dubnu od €50 (1289 Kč), trasa Praha – Barcelona vyjde o €10 dráž – v přepočtu asi na 1547 Kč (zejména ve druhé polovině dubna).

  • Austrian zlevnil letenky na září

    (11.09.2009, Akční letenky.cz) Letecká společnost Austrian Airlines zlevnila vybrané letenkyna měsíc září. V nabídce jsou velmi zajímavé destinace po celém světě. Letět je možné buď přímo z Vídně, nebo s přestupem z Prahy. Akční nabídka zahrnuje například letenky Praha – Dubaj od 8.259 Kč, Praha – Káhira od 8.879 Kč či Praha – New York od 13.490 Kč.

  • Swiss zlevnil destinaci měsíce: Dubaj

    (24.11.2009, Akční letenky.cz) Co tak si zajet na výlet do exotické Dubaje? Letecká společnost Swiss nabízí atraktivní ceny letenek na pravidelném spojení Praha – Dubaj. Letět můžete jednou denně s přestupem na švýcarském letišti Curych. Dálkový úsek trasy je provozován zcela novým ekologickým modelem Airbusem A330-300, který byl uveden do provozu teprve na jaře 2009.

  • Letiště Ruzyně nabídne spojení do osmi nových měst

    (24.03.2009, Letenkář.cz) Eindhoven, Forli, Ibiza, Kerkyra/Corfu, Malmö, Zakinthos. To jsou nové destinace, které v letním letovém řádu nabízí Letiště Praha. Další dvě destinace přibudou i v regionu Střední Asie, ty však budou oznámeny až ve čtvrtek. Podle nového leteckého řádu na letní sezonu, který Letiště Praha zahájí tuto neděli, bude na padesát aerolinek nabízet lety přímou pravidelnou linkou do 127 destinací ...


Sponzorované odkazy


Letenky do Portugalska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.