Air France-KLM uvažuje nad koupí podílu v JAL

15. 09. 2009     Akční letenky.cz

Skupina Air France – KLM údajně uvažuje o koupi menšinového podílu ve ztrátových japonských aeroliniích Japan Airlines (JAL). Dnes to uvedly Finanční noviny, podle nichž Air France-KLM a Japan Airlines jednají o vzniku aliance a o investici několika set milionů dolarů.

Štítky:
Air France, Air France - KLM, KLM

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Ryanair ve ztrátě, přesto zlevní své letenky

    (03.02.2009, Letenkář.cz) Aerolinky Ryanair neztrácí sebedůvěru. I přestože se největší nízkonákladový přepravce propadl za poslední tři měsíce uplynulého roku do záporných čísel, hodlá své služby i nadále zlevňovat. Špatné výsledky firmy údajně zapříčinil jednak nárůst palivových nákladů, jednak obrovské odpisy téměř 30procentního podílu v konkurenční společnosti Aer Lingus. Ryanair předpokládá návrat k zisku již v příštím účetním roce. To by se podle jejích prognóz ...

  • Air France – KLM chtějí polskou aerolinku LOT

    (21.01.2010, Akční letenky.cz) Letecká společnost Air France – KLM má zájem o koupi části polské aerolinky LOT. Jedná se tak o další aerolinku ve střední Evropě, na jejíž privatizaci se chtějí podílet. Společnost tak potvrzuje svůj záměr dále expandovat na východ.

  • Letenky kolem světa

    (02.05.2010, Letenky levně) Při koupi letenek na cestu kolem světa se vyplatí znát jeden menší fígl, který vám může ušetřit tisíce a tisíce korun. Totiž, že spíš než nakoupit štus jednosměrných letenek napříč zeměkoulí je výhodnější využít speciálních nabídek jednotlivých aerolinek a leteckých aliancí.

  • SkyEurope - z Amsterdamu 2 zavazadla na palubě, za příplatek

    (19.09.2008, Letenkář.cz) Nízkonákladovka SkyEurope začne na svém letu z Amsterdamu nabízet od 22. září novou službu, která bude samozřejmě za příplatek. Pokud budete cestovat z Amsterdamu, budete si moci zaplatit druhé zavazadlo na palubu letadla. Pokud druhé zavazadlo nahlásíte při nákupu letenky skrze web, bude Vás tato služba stát 10 euro, pokud zavazadlo nahlásíte až na letišti nebo při koupi letenky ...


Sponzorované odkazy


Letenky do Indie

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.