Letiště Praha: další výsledky soutěže Nejtišší dopravce

21. 09. 2009     Akční letenky.cz

Letiště Praha Ruzyně zveřejnilo další průběžné výsledky 3. ročníku soutěže Nejtišší dopravce. Zatímco v červnu zvítězily aerolinky WizzAir a Austrian, v červenci první místo obsadily letecké společnosti Aeroflot v kategorii proudových letadel a Lufthansa v kategorii turbovrtulových letadel. Soutěž potrvá až do října, průběžné výsledky jsou však zveřejňovány každý měsíc.

Štítky:
Aeroflot, Austrian, Letiště Praha, Lufthansa, Wizz Air

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Letiště Praha: výsledky soutěže o nejtiššího dopravce

    (20.08.2009, Akční letenky.cz) Letiště Praha Ruzyně dnes zveřejnilo první výsledky již 3. ročníku soutěže Nejtišší dopravce na Letišti Praha. Za měsíc červen zvítězila letecká společnost WizzAir v kategorii proudových letadel a společnost Austrian Airlines v kategorii vrtulových letadel.

  • Vyjádření ČSA: výsledky jednání Dozorčí rady

    (14.10.2009, Akční letenky.cz) Včera se konala Dozorčí rada ČSA Českých aerolinií, které se zúčastnili ministr financí Eduard Janota a také ministr dopravy Gustáv Slamečka. Představenstvo společnosti prezentovalo aktualizovaný restrukturalizační plán, který 24. srpna 2009 schválila Dozorčí rada Českých aerolinií.

  • Nové výsledky jednání Dozorčí rady ČSA

    (21.10.2009, Akční letenky.cz) Dozorčí rada ČSA včera projednávala možnou podobu dlouhodobé stabilizace společnosti. Návrh připravil nový předseda představenstva Miroslav Dvořák ve spolupráci s firmou Deloitte. Nové představenstvo ČSA se zaměří zejména na redukci nákladů a využití možné spolupráce s Letištěm Praha. Zároveň bude aktivně posilovat možné výnosy, zejména v oblasti distribuce letenek či aktivní marketingové politiky.

  • Soutěž o 2 letenky do Bangkoku a další ceny

    (08.04.2010, Akční letenky.cz) Letecká společnost Lufthansa spustila novou soutěž o 2 letenky do Bangkoku a dalších 50 atraktivních cen. Soutěž potrvá až do 9. května a zapojit se do soutěže je velmi jednoduché. Na každého, kdo se soutěže o letenky zúčastní, čekají 4 jednoduché otázky týkající se letů Lufthansy do Asie.


Sponzorované odkazy