Smart Wings: lety na Kanárské ostrovy i přes zimu

21. 09. 2009     Akční letenky.cz

Nízkonákladová letecká společnost Smart Wings oznámila, že během zimní sezóny 2009/2010 přidá do svého letového řádu lety na Kanárské ostrovy. Levné letenky Praha – Las Palmas a Brno – Las Palmas budou operovány jednou za týden v sobotu, lety na z Prahy na Tenerife budou zajišťovány se stejnou frekvencí každý pátek.

Štítky:
Letenky, Letenky Smart Wings, Levné letenky, Smart Wings

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Smart Wings zavede v létě šest nových linek

    (09.04.2009, Letenkář.cz) Nízkonákladové aerolinie Smart Wings, které provozuje česká společnost Travel Service, zavedou během letní sezony šest nových linek z Prahy. Nové lety Smart Wings zamíří do Středomoří. Polovina novinek připadá na Řecko, nové spoje budou létat do Soluně a na ostrovy Korfu a Zakynthos. Počátkem května zamíří letadlo Smart Wings poprvé do Neapole a o měsíc později začne společnost ...

  • Smart Wings přidává další letenky do Řecka

    (18.01.2010, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost Smart Wings přidala do svého letového řádu další lety do Řecka. Nově přidává lety z Prahy, Brna i Ostravy na řecké ostrovy Kos a Samos. O nové lince na Kos z Brna jsme vás již informovali minulý týden (viz článek Smart Wings nabízí další lety z Brna).

  • easyJet operuje i přes zimu 5 linek z Prahy

    (22.09.2009, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost easyJet nabídne během zimní sezóny celkem 5 tras z České republiky z letiště Praha Ruzyně. Čtyři z pěti tras míří do Anglie – v nabídce jsou lety Praha – Londýn (Gatwick i Stansted), Praha – Bristol a Praha – East Midlands.

  • Na středoevropský trh vstoupí nový lowcost Danube Wings

    (23.01.2009, Letenkář.cz) I přes krizi v letecké doprvě, chce od konce března chce začít létat z Bratislavy nový nízkonákladový dopravce Danube Wings, který dosud provozoval pouze charterové lety vrtulovými letadly. Z Bratislavy chce Danube Wings začít létat kromě jiného do Švýcarska či Itálie a na vnitrostátní lince do Košic se pak stává přímým konkurentem lowcostu SkyEurope.


Sponzorované odkazy


Letenky na Slovensko

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.