easyJet na letišti Odolená Voda už v roce 2012?

24. 09. 2009     Letenky levně

Server motejlek.com přinesl informaci o připravované rekonstrukci letiště Odolená Voda (cca 29 km od Prahy u dálnice D8 na Teplice), které by mělo uvítat první nízkorozpočtové aerolinky v roce 2012. Hovoří se o intenzivních jednání firmy provozující letiště se společnostmi easyJet a Wizzair.

Štítky:
easyJet, Letiště Vodochody, Wizz Air

Zdroj: Letenky levně

Tipy na nejlevnější letenky - bez zbytečných keců.
http://www.letenkylevne.cz

Online rezervace letenek:

  • ČSA pokračují v restrukturalizaci. Cíl: zisk v roce 2010

    (26.08.2009, Akční letenky.cz) České aerolinie ČSA pokračují v urychlení Akčního plánu 2009. Jednotlivé části tohoto restrukturalizačního projektu projednala toto pondělí Dozorčí rada ČSA. Jednomyslně přijala všechna navrhovaná usnesení. Opatření reagují na stále se nelepšící situaci v odvětví letecké dopravy a na nutnost přizpůsobit se okolním podmínkám co nejpružněji.

  • Vrátí se Concorde do leteckého provozu?

    (31.05.2010, Akční letenky.cz) Concorde se podle BBC možná vrátí do leteckého provozu. Britsko-francouzská skupina expertů totiž začala s kontrolou motorů letadla Air France. Concorde by se díky projektu za 15 milionů liber měl vrátit v omezené míře na oblohu. Návrat by přitom mohl být naplánován na zahájení olympijských her v Londýně v roce 2012.

  • 95% aerolinky Malév bude vlastnit stát

    (01.03.2010, Akční letenky.cz) Maďarská aerolinka Malév bude podle páteční dohody mezi vládou a maďarskými a ruskými akcionáři patřit z 95% maďarskému státu, zbylých 5% bude vlastnit ruský akcionář AirBridge. Hlavním cílem tohoto opatření je záchrana a restrukturalizace letecké společnosti. Aerolinka Málev, která nabízí také spojení Praha – Budapešť, by se měla díky restrukturalizaci stát ziskovou nejpozději v roce 2012.

  • Karlovarské letiště odbavilo 71 tisíc lidí

    (04.03.2009, Letenkář.cz) Karlovarské letiště odbavilo v loňském roce téměř o 17 procent více cestujících než v roce 2007. Terminálem prošlo kolem 71 tisíc pasažérů. Tranzitních cestujících letiště loni evidovalo 11 100. Dominantní postavení mezi přepravci si udržely ČSA a ruský Aeroflot. Letiště loni hospodařilo se ziskem přes tři miliony korun.


Sponzorované odkazy


Letenky do Bulharska

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.