Letiště Praha Ruzyně se zřejmě privatizovat nebude

01. 10. 2009     Akční letenky.cz

O prodeji letiště Praha Ruzyně se uvažovalo od roku 2002 do včerejška, kdy Poslaneckou sněmovnou prošel návrh na zákaz privatizace státem vlastněné společnosti Letiště Praha. Toto rozhodnutí ovšem neznamená definitivní konec snah o privatizaci. Zákon nyní postoupí do Senátu ČR, který jej může Poslanecké sněmovně vrátit.

Štítky:
Letiště Praha, Letiště Praha Ruzyně

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Letiště Praha Ruzyně nabízí nové služby

    (27.05.2009, Akční letenky.cz) Letiště Praha Ruzyně nabízí pasažérům opět nové služby. Tentokrát svou nabídku rozšířilo o nově otevřenou restauraci Subway®, která se specializuje na „zdravější alternativu“ rychlého občerstvení. Nová restaurace však není zdaleka jedinou novinkou. V rámci dlouhodobého procesu zkvalitňování služeb pro cestující zavádí Letiště Praha Ruzyně také One Stop Security.

  • Letiště Praha Ruzyně zavede WiFi zdarma

    (05.08.2009, Akční letenky.cz) Letiště Praha Ruzyně hodlá ve dvou terminálech (T1 a T2) zavést WiFi zdarma. Uvedly to financninoviny.cz. Přípravy na spuštění WiFi připojení probíhají v posledních dnech naplno, a dá se tak očekávat, že bude WiFi k dispozici během několika dnů.

  • Levné parkování u Letiště Praha Ruzyně

    (01.06.2010, Akční letenky.cz) Pokud jste už také přemýšleli o tom, kde zaparkujete auto, až poletíte z Letiště Praha Ruzyně (PRG), máme pro vás řešení. Využít můžete služeb parkování Go parking, které se nachází nejblíže k letišti. Pokud vám navíc záleží i na bezpečnosti, Go parking zajišťuje ostrahu, pojištění i monitoring kamerami.

  • Konkurence pro letiště Praha Ruzyně – Vodochody

    (19.01.2010, Akční letenky.cz) Letiště Praha Ruzyně by se mohlo podle zpráv z minulého týdne dočkat konkurence v podobě letiště Vodochody, které by mělo být transformováno na moderní mezinárodní letiště pro veřejnost. I pražské letiště by tak mělo své sekundární letiště, které by bylo zaměřené zejména na nízkonákladové letecké společnosti.


Sponzorované odkazy


Letenky do Kanady

Štítky

Zobrazit všechny štítky



Užitečné odkazy

Diskuze na Airways.cz
Diskuze o letenkách a aerolinkách.
PRG.aero
Oficiální web pražského letiště.
Letecká doprava
Letenky a letecká doprava v katalogu InFirmy.cz.
Nepravidelná slovesa
Před cestou si zopakujte anglická nepravidelná slovesa.
Levné letenky
Letenky do celého světa na Letuška.cz.