Jet2 nabídne v létě letenky Praha – Manchester

06. 10. 2009     Akční letenky.cz

Nízkonákladová letecká společnost Jet2 oznámila, že bude od 1. dubna 2010 létat na trase Praha – Manchester. Letenky budou k dostání celkem čtyřikrát týdně v pondělí, čtvrtek, pátek a neděli. Cena jednosměrné letenky Praha – Manchester, včetně tax, by měla začínat na L19,99. Spojení mezi Prahou a Manchesterem doposud provozovaly společnosti bmibaby a České aerolinie.

Štítky:
Jet2.com, Letenky do Manchesteru, Letenky do Velké Británie

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

Reklama:
Hledáte levné letenky do Manchesteru? Vybírejte pohodlně online!
  • Z Prahy do Newcastlu s Jet2.com

    (10.07.2010, Rádi cestujeme) Nízkonákladový dopravce Jet2.com bude od podzimu provozovat novou linku Praha-Newcastle. Linka začne fungovat od 5. listopadu. S Jet2 bude moci do Newcastlu 3x týdně - a to v úterý, čtvrtek a v neděli. Jde o vůbec jedinou přímou linkou mezi Prahou a Newcastlem. Jet2.com dále spojuje Prahu s Edinburghem, Manchesterem a Leedsem.

  • Jet2 nabízí levné letenky: akční nabídka jen do pátku

    (13.05.2009, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost Jet2.com spustila akci na levné letenky. Akční nabídka je v platnosti pouze do pátku 15.května 2009 a zákazníci aerolinky Jet2 si mohou vybrat z řady letů zejména do letních destinací. Letecká společnost Jet2 létá také do České republiky.

  • Jet2 nabízí levné letenky: akční nabídka do Prahy

    (28.05.2009, Akční letenky.cz) Nízkonákladová letecká společnost Jet2.com spustila akci na levné letenky. Zákazníci aerolinky Jet2 si mohou vybrat z řady letů zejména do zimních destinací, akční nabídka zahrnuje také lety do vybraných měst a slunných letovisek. Letecká společnost Jet2 létá také do České republiky.

  • Jet2 od dubna zvyšuje váhu zavazadel v nákladovém prostoru na 22 kg

    (12.11.2008, Letenkář.cz) Nízkonákladová letecká společnost Jet2 od 1. dubna 2009 zvýší povolenou váhu zavazedel v nákladovém prostoru letadla ze 17 kg na 22 kg. Konkurence i nadále zůstává u 20 kg limitů, Ryanair dokonce na 15 kg. Jet2 létá z Prahy do Leedsu a Edinburghu.


Sponzorované odkazy