Rady a tipy: jak probíhá odbavení na letišti

08. 10. 2009     Akční letenky.cz

Nevíte si rady, kam se po příjezdu do letištní haly vydat? Nebo kde se odbavit? Cestujete poprvé a sami a nebo si jenom chcete osvěžit již známé informace? Pak tu pro vás máme několik užitečných doporučení! Jak najdu vlastní přepážku, kde se odbavím? Informaci zjistíte v letištní hale na monitorech.

Zdroj: Akční letenky.cz

Akční letenky - informace o akčních letenkách, nových trasách a novinkách v oblasti levných letenek.
http://www.akcniletenky.cz

Online rezervace letenek:

  • Rady a tipy: jak probíhá odbavení na letišti?

    (05.10.2009, Akční letenky.cz) Ještě jste nikdy neletěli a nevíte, jak vlastně probíhá odbavení na letišti? Odbavení na letišti probíhá na jednotlivých přepážkách. Většinou se jedná o přepážky pro Business a Economy Class. Na některých letištích naleznete přímo přepážku vaší letecké společnosti, tzv. dedicated check-in.

  • Jak probíhá údržba hlavní dráhy Letiště Praha

    (09.09.2009, Akční letenky.cz) Letiště Praha Ruzyně právě provádí pravidelnou podzimní údržbu hlavní dráhy 06/24, která se každoročně realizuje před zimní provozní sezónou, aby byla připravena na zimu a garantovala bezpečnost letového provozu. Opravy hlavní dráhy by měly probíhat do 17. září 2009. Jak probíhá údržba? V rámci údržby se dělají opravy v délce téměř 1,7 km.

  • Levné letenky do Říma a tipy, co zde určitě nezmeškat

    (14.04.2010, Akční letenky.cz) Určitě se už všichni těšíte na léto (proč bychom se netěšili) a nadšeně pomalu plánujete svoje dovolené. Což si ale takhle dát na pár dní „voraz“ už teď? Přinášíme vám horké tipy na levné letenky do Říma a seznam míst, co by bylo škoda promeškat.

  • Rady a tipy: odbavení online

    (12.03.2010, Akční letenky.cz) Chystáte se brzo na výlet ať už po světě či za humny letadlem? Určitě již tedy znáte pohodlné odbavení online čili jinak řečeno odbavení přes internet, které dnes už nabízí téměř všechny aerolinky včetně nízkonákladovek Ryanair či WizzAir. Pokud však nikoliv, máme pro vás skvělé zprávy.


Sponzorované odkazy